Thumbnail
Το άγνωστο κόλπο

Δύο γρήγορες κινήσεις είναι αρκετές προκειμένου να γίνει ευκολότερη η φόρτωση/εκφόρτωση αντικειμένων στον χώρο αποσκευών.

Κατανάλωση καυσίμου, αξιοπιστία, μεταπωλητική αξία, κόστος συντήρησης. Πρόκειται μόνο για μερικούς από τους παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή ενός αυτοκινήτου.

Υπάρχουν, δε και οι οδηγοί που δίνουν έμφαση στις μεταφορικές ικανοτήτες, επιζητώντας ένα ΙΧ που έχει άφθονους χώρους, τόσο για τους ίδιους όσο και για τις αποσκευές τους.

Για όσους ανήκουν στην τελευταία κατηγορία, σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα αυτοκίνητο που έχει μεγάλο χώρο αποσκευών, ο οποίος επιτρέπει την άκοπη φόρτωση/εκφόρτωση αντικειμένων.

Η παραπάνω διαδικασία, ωστόσο, δεν είναι πάντοντε εύκολη, κάτι το οποίο ενδεχομένως οφείλεται στο γεγονός ότι σε πολλά αυτοκίνητα, που ενσωματώνουν τη λειτουργία ανοίγματος του πορτμπαγκάζ μέσω ασύρματου κλειδιού, η θύρα δεν ανεβαίνει τελείως μέχρι πάνω.

Πρόκειται για κάτι που προκαλεί εκνευρισμό στους οδηγούς, πολλώ δε μάλλον όταν τα χέρια τους είναι πλήρως κατειλλημένα με ψώνια, βαλίτσες κ.ο.κ.

Λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα έρχεται να δώσει ένας Tik Toker, ο οποίος αριθμεί πάνω από 2,8 εκατ. ακολουθους, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του και συγκέντρωσε πάνω από 300 χιλιάδες “likes”.

Ο άνδρας σηκώνει τη μοκέτα που βρίσκεται στο δεξιό πλευρικό πάνελ του χώρου αποσκευών, σηματοδοτώντας τη… φανέρωση ενός ελατηρίου και τριών τρυπών.

Στη συνέχεια, ο Tik Toker μετακινεί το ελατήριο από τη δεξιά τρύπα στη μεσαία, ενώ επαναλαμβάνει την ίδια διαδικασια και στο αριστερό πάνελ του πορτμπαγκάζ.

Εν συνεχεία κλείνει τη θύρα του πορτμπαγκάζ. Όταν την ανοίγει ξανά μέσω του μπουτόν στο κλειδί του αυτοκινήτου του, βλέπουμε ότι όντως η πόρτα του πορτμπαγκάζ φτάνει μεγαλύτερο ύψος.

Τα εκατοστά που έχει κερδίσει με αυτό το απλό τρικ είναι μάλλον λίγα, αλλά αρκετά προκειμένου να γίνει ακόμα η ευκολότερη η φόρτωση και η εκφόρτωση αντικειμένων.

@conggeshuoche Can't the trunk open automatically? Don't panic, watch this video to solve it easily#tiktok #howto #cartok #car #automotive #driving #skills #knowledge #fpy #fyp #tips #foryou #carsoftiktok ♬ 原聲 - 聪哥说车

Πηγή: carandmotor.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιάννης Καλλιάνος
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»
Γιάννης Καλλιάνος: «Η αλήθεια θα λάμψει προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου»
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»
kallitexnika_mathimata_art.jpg
«Save Art»: Διαμαρτυρία μαθητών καλλιτεχνικού σχολείου για τα κενά στα σχολεία
Καλλιτεχνική διαμαρτυρία μαθητών «save art» την Κυριακή 28 Απριλίου στις 19:00 στην πλατεία Αριστοτέλους
«Save Art»: Διαμαρτυρία μαθητών καλλιτεχνικού σχολείου για τα κενά στα σχολεία
Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης: 13ος και 14ος μισθός στο Δημόσιο – Ανοιχτό το θέμα της μονιμότητας
«Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να αξιολογεί την αποδοτικότητα του Δημοσίου», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Κασσελάκης: 13ος και 14ος μισθός στο Δημόσιο – Ανοιχτό το θέμα της μονιμότητας
Δολοφονία Λυγγερίδη
Απολογίες χούλιγκανς: Ελεύθερος ο ανήλικος αδερφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ανήλικος αδελφός του 18χρονου φερόμενου δράστη
Απολογίες χούλιγκανς: Ελεύθερος ο ανήλικος αδερφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία Λυγγερίδη