νεκρός Κορωπί
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο σκελετός ανήκει στον 46χρονο άνδρα που αναζητούσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ωστόσο η επιβεβαίωση θα έρθει από την εξέταση DNA.

Ανθρώπινος σκελετός, αγνώστων στοιχείων, βρέθηκε σε δύσβατη παραλιακή θαμνώδη περιοχή, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των Αρχών για τη διερεύνηση του ευρήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο σκελετός εντοπίστηκε τυχαία στην Αλθέα Κορωπίου το Σάββατο (4/11).

Η σορός περισυλλέχθηκε και απεστάλη σε ιατροδικαστές για την περεταίρω ερεύνα.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο σκελετός ανήκει στον 46χρονο άνδρα που αναζητούσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ωστόσο η επιβεβαίωση θα έρθει από την εξέταση DNA.

Όπως αναφέρει το anikoloili.gr συγκλονισμένη η μητέρα του Αγγελική Κλειδώνη μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ»: «Είμαι πάρα πολύ χάλια, δεν θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να είναι το παιδί μου νεκρό. Ελπίζω η ταυτοποίηση μέσω DNA να μην επιβεβαιώσει τον εφιάλτη που ζώ»

«Τον αγαπούσα και τον αγαπώ γιατί ήταν διαφορετικός από τα σημερινά παιδιά. Ήταν ένας πανέξυπνος βλάκας. Του γράφω ποιήματα ακόμα και τώρα που είναι εξαφανισμένος. Ήταν ένας τρόπος επικοινωνίας που είχαμε από όταν ήταν μικρός».

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή, ο Νίκος τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και φοβισμένος και άφηνε να εννοηθεί ότι κινδύνευε η ζωή του…

Στην εκπομπή έφτασε μια καταγγελία που φέρεται ο ίδιος να είχε κάνει στις αρχές για εγκληματική ομάδα που δρα στο Κορωπί και παγιδεύει νέους στο σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών.

Η αδυναμία του άτυχου Νίκου ήταν τα κρυπτονομίσματα. Όπως αποκάλυψαν φίλοι στην εκπομπή μιλούσε ανοικτά παντού για τα χρήματα που είχε στο λογαριασμό του.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα