Αρκαδία: Σύλληψη 23χρονου σε διόδια – Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός
Στο αυτοκίνητο του βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός και μπιτόνια βενζίνης

Ένας 23χρονος συνελήφθη στα διόδια της Νεστάνης στην Αρκαδία, καθώς βρέθηκαν στη κατοχή του ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αλλά και μπιτόνια με βενζίνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο αυτοκίνητο του, βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός, τυλιγμένος με ταινία και βραδύκαυστο φυτίλι, μία πλαστή πινακίδα δίκυκλης μοτοσυκλέτας, δύο άδεια πλαστικά μπιτόνια, αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, ο 23χρονος μαζί με έναν 26χρονο, είχαν διαπράξει από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών στην Αθήνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε σπίτι του 23χρονου στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός υπολογιστής και μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών, βία κατά υπαλλήλων, πλαστογραφία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα