Κοινωνία

Θ. Πλεύρης: «Η στοχοποίηση γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού είναι απολύτως καταδικαστέες»

Θάνος Πλεύρης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στην νοσηλεία του 16χρονου, αλλά και τη στοχοποίηση του ιατρικού προσωπικού του Ιπποκράτειου νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε ο Θάνος Πλεύρης

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε στη νοσηλεία του 16χρονου που δέχθηκε πυροβολισμό από αστυνομικό, αλλά και στην επίθεση που δέχονται ο διοικητής και οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Χαρακτήρισε καταδικαστέα την στοχοποίηση που υφίστανται οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, ενώ ζήτησε τα νοσοκομεία να αφεθούν έξω από την τεταμένη ατμόσφαιρα των πρόσφατων εξελίξεων.

Καταδικαστέα η στοχοποίηση

«Η στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού είναι απολύτως καταδικαστέες. Η διοίκηση και οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρόνο συμπολίτη μας και ενημερώνουν συνεχώς την οικογένεια του για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του.

Όσοι δυναμιτίζουν το κλίμα με εμπρηστικές πολιτικές δηλώσεις, προκλητικές συνδικαλιστικές ανακοινώσεις ή διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις στην πραγματικότητα συμβάλουν στη στοχοποίηση της διοίκησης και των γιατρών του νοσοκομείου. Ας αφήσουν έξω τα νοσοκομεία μας από αυτήν την τοξικότητα.»

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία