Κώστας-Τσαρτσαρής
«Ως μικρός είχα φοβερό bullying στο σχολείο. Ήμουν ψηλός, πολύ αδύνατος και άκουγα διάφορα κοσμητικά επίθετα που με στεναχωρούσαν και το μπάσκετ μου έδωσε τη διέξοδο που χρειαζόμουν»

Για τον αθλητισμό, την αγάπη του για το μπάσκετ αλλά και το bullying που δέχθηκε στη μικρή ηλικία μίλησε ο άλλοτε μπασκετμπολίστας και πλέον υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας Κώστας Τσαρτσαρής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε ότι το μπάσκετ για εκείνον ήταν μια διέξοδος «για ξεφύγει από το bullying των συμμαθητών του». 

«Ως μικρός είχα φοβερό bullying στο σχολείο. Ήμουν ψηλός, πολύ αδύνατος και άκουγα διάφορα κοσμητικά επίθετα που με στεναχωρούσαν και το μπάσκετ μου έδωσε τη διέξοδο που χρειαζόμουν. Μέσα από αυτό καταλάβαινα ότι είμαι καλός σε κάτι. Το ύψος με βοηθούσε, άρα το ότι με κορόιδευαν άλλοι δεν ήταν τίποτε άλλο πέρα από κακία της στιγμής. Αυτό με σκληραγώγησε και τα σχόλια που άκουγα αργότερα δεν με ακούμπησαν ποτέ» είπε. 

Αποκάλυψε δε και τα «γούρια του»: Θυμάμαι ακόμη και την ίδια διαδρομή από το σπίτι μου μέχρι το γήπεδο, να μην παρεκκλίνω καθόλου. Τί ώρα θα φτάσω, ακόμη και το πώς θα χαιρετήσω κάποιους ανθρώπους μέσα στο γήπεδο, που ήταν πάντα στο πόστο τους. Ποιος θα βρει πρώτος από τα αποδυτήρια να πάει στο γήπεδο... Όλα αυτά ήταν μία ρουτίνα που την ακολουθήσαμε όλοι μας».

Αναφερόμενος στο φετινό Eurobasket και την πορεία της Εθνικής μας ομάδας ο Κώστας Τσαρτσαρής σημείωσε πως «το ότι συσπειρώναμε όλη την Ελλάδα στο πλάι μας, το ότι καταφέραμε και τους βγάλαμε και στους δρόμους δύο φορές... Το 2005 με το Ευρωπαϊκό και το 2006 με το Παγκόσμιο ήταν κάτι το συγκλονιστικό...».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία παντού (Ανανεώνεται η λίστα συνεχώς)

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συμβολαιογράφος μιλάει με πελάτη για κληρονομιά
Νέο κληρονομικό δίκαιο: Πώς αλλάζει η θέση των παιδιών στην οικογενειακή περιουσία
Οι αλλαγές κινούνται στη λογική της εξισορρόπησης συμφερόντων ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας
Νέο κληρονομικό δίκαιο: Πώς αλλάζει η θέση των παιδιών στην οικογενειακή περιουσία
mathimatika
Γίνεται 2+2 να κάνει 5; - Μια ανατρεπτική ανάλυση της πραγματικότητας
Το 2020, ο βιοστατιστικός Kareem Carr έθεσε μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση: το πρόβλημα δεν είναι αν το «2+2=5» είναι λάθος, αλλά ποιο πλαίσιο...
Γίνεται 2+2 να κάνει 5; - Μια ανατρεπτική ανάλυση της πραγματικότητας
sintaksi_0.jpg
Συνταξιοδοτικό «κραχ»: Το ιστορικό ρεκόρ στις συντάξεις που δεν περίμενε κανείς
ΕΦΚΑ: Ρεκόρ αιτήσεων συνταξιοδότησης το 2025 – Οι 4 λόγοι της μαζικής φυγής και το φάντασμα των ορίων ηλικίας το 2027
Συνταξιοδοτικό «κραχ»: Το ιστορικό ρεκόρ στις συντάξεις που δεν περίμενε κανείς