Κοινωνία

Σε τι θερμοκρασίες ανέβηκε σήμερα ο υδράργυρος

καύσωνας
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα - Τι προβλέπεται για αύριο

Οι μέγιστες θερμοκρασίες στη χώρα, σήμερα, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, πλησίασαν τους 40 βαθμούς σε ορισμένες ηπειρωτικές περιοχές.

Περίπου 39 βαθμοί Κελσίου (συγκεκριμένα 38,8) καταγράφηκαν στην Καλλιθέα Αθηνών, ενώ η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία πανελλαδικά καταγράφηκε στο Κρανίδι Αργολίδας με 39,6 βαθμούς και ακολούθησαν Αστέρι Λακωνίας (39,2), Σπάρτη (39,1) και Σαλαμίνα (39,1).

Αύριο Παρασκευή

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στα ηπειρωτικά μεταβλητοί με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με εξασθένιση το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 39 με 40 και τοπικά στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά τους 40 με 41 ενώ τη νησιωτική χώρα τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία