Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος βοσκού
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος βοσκού για το βιασμό της 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής εξέδωσε ο ανακριτής

Ένταλμα σύλληψης για το βιασμό της 22χρονης, σε παραλία της Χαλκιδικής, εκδόθηκε από τον ανακριτή Πολύγυρου σε βάρος του βοσκού που είχε μπει στο «κάδρο» των ερευνών μετά την ταυτοποίηση τού γενετικού του υλικού με αυτό της καταγγέλλουσας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για 48χρονο, αλβανικής καταγωγής, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν τα τελευταία 24ωρα από την περιοχή.

Δείγμα DNA ελήφθη από κλινοσκεπάσματα στον τόπο όπου διαμένει και εξετάστηκε εργαστηριακά.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς κατάδικος παρουσίασε ακλόνητο άλλοθι, έχοντας ως μάρτυρα σωφρονιστικό υπάλληλο στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας, ο οποίος κατέθεσε ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν μαζί με τον 57χρονο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα