Μύκονος: Θύελλα αντιδράσεων για τις χρεώσεις - Χρέωσαν καβουροπόδαρα 600 ευρώ
Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ έγιναν οι εξωπραγματικές τιμές σε εστιατόριο της Μυκόνου

Αμερικανίδα τουρίστρια κατήγγειλε πως της χρέωσαν το εξωπραγματικό ποσό των 600 ευρώ για την παραγγελία της σε εστιατόριο στη Μύκονο, ενώ η ίδια δεν ενημερώθηκε ποτέ για τις τιμές με κατάλογο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τουρίστρια δεν ενημερώθηκε ποτέ για τις τιμές με κατάλογο και ειδοποίησε την τουριστική πράκτορα ότι την χρέωσαν ό,τι ήθελαν για ένα πιάτο καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ.

«Πιστεύω ότι αποφασίζουν πόσα χρήματα θα σε χρεώσουν όταν σε στέλνουν μέσα αφού έχεις ολοκληρώσει το γεύμα σου. Παρεμπιπτόντως αυτό είναι που μας σέρβιραν» κατήγγειλε η τουρίστρια.

«Μου είπαν ότι οφείλω 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα και μετά είδα στην απόδειξη ότι είχαν χρεώσει 520 ευρώ και τα υπόλοιπα τα χρέωσαν ως φιλοδώρημα, χωρίς να μου το πουν» όπως αναφέρει.

Αντιδράσεις από τα ξένα ΜΜΕ

Μάλιστα «θύελλα»  αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καταγγελία της τουρίστριας, η οποία  κατήγγειλε εξωπραγματικές τιμές σε εστιατόριο της Μυκόνου. Η εν λόγω είδηση δεν έκανε μόνο τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ, αλλά απασχολεί τα διεθνή Μέσα.

Η καταγγελία της Αμερικανίδας τουρίστριας έγινε θέμα στα διεθνή Μέσα, με την Sun να γράφει στον τίτλο του άρθρου της: «Τουρίστρια έμεινε έκπληκτη όταν την χρέωσαν με 510 λίρες για δύο ποτά και σνακ σε ελληνικό εστιατόριο».

thesun

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekklisia lampada pasxa
Μεγάλο Σάββατο: Το νόημα της ημέρας και η Ανάσταση τα μεσάνυχτα
Για την Ορθόδοξη Εκκλησία είναι μια ημέρα σιωπηλή, γεμάτη κατάνυξη και εσωτερική προετοιμασία, που οδηγεί στην κορυφαία στιγμή της πίστης: την...
Μεγάλο Σάββατο: Το νόημα της ημέρας και η Ανάσταση τα μεσάνυχτα
Ζαχαράκη
ΔΟΑΤΑΠ: Καμία ακαδημαϊκή αναγνώριση για τους μεταπτυχιακούς τίτλους του Pegaso University
Γιατί ο ΔΟΑΤΑΠ απορρίπτει τις αιτήσεις ακαδημαϊκής ισοδυναμίας και ποιο είναι το νομικό πλαίσιο για την επαγγελματική αναγνώριση
ΔΟΑΤΑΠ: Καμία ακαδημαϊκή αναγνώριση για τους μεταπτυχιακούς τίτλους του Pegaso University