Θρίλερ με το θάνατο της ευκατάστατης σπιτονοικοκυράς: Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και να πουλούσε τα πράγματά της.

Υπενθυμίζεται ότι επικρατεί ένα μυστήριο για τον αιφνίδιο θάνατο της σπιτονοικοκυράς που έμενε στον πάνω όροφο του σπιτιού, στο οποίο πέθανε η Ίριδα. Η 69χρονη είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί, επομένως η ανακάλυψη των αιτίων που οδήγησαν στο θάνατό της γίνεται εκ των πραγμάτων εξαιρετικά δύσκολη.

Ο ΣΚΑΪ βρήκε συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με ενδιαφερόμενη αγοράστρια για τα έπιπλα της σπιτονοικοκυράς της, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της.

Η Πισπιρίγκου παρουσιάστηκε στο Facebook ως ανιψιά της και έλεγε ότι πουλάει τα έπιπλα της θείας της, τα οποία ήταν ακριβές αντίκες.

Από τις συνομιλίες, φαίνεται ότι προσπαθούσε να πουλήσει πολυθρόνες και φλοκάτες.

Αναλυτικά για το θέμα

«Θα υπάρχει περαιτέρω πεδίο ενεργειών και από την πλευρά των ιατροδικαστών. Εάν υπάρχει τάφος και το μνήμα περιέχει και την σορό της γυναίκας, η ιατροδικαστική επιστήμη έχει την ικανότητα με μια εκταφή, να ανιχνεύσουμε δηλητήρια και άλλες τοξικές ουσίες, από την στιγμή που έχουμε ένα τέτοιο εύρημα στην Τζωρτζίνα που είναι αδιαμφισβήτητο και οδήγησε το κορίτσι στον θάνατο», είπε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, σχολιάζοντας τις αμφιβολίες για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1, «μετά από 1,5 και πλέον χρόνια δεν θα μπορέσουμε να δώσουμε τις απαντήσεις που θα δίναμε στην νεκροψία – νεκροτομή ενός ανθρώπου που πέθανε πρόσφατα, αλλά θα υπάρχουν ευρήματα αν πρόκειται για δηλητηρίαση».

Νέα στοιχεία καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη

«Η σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είχε νοσήσει ποτέ από καρκίνο ούτε είχε νοσηλευθεί ποτέ σε νοσοκομείο», υποστήριξε ο απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας Χρήστος Ρουγκάλας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, απορρίπτοντας τα αναφερόμενα από το ζευγάρι σχετικά με την αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας, σε ηλικία 69 ετών, καθώς και τις μαρτυρίες τους ότι είχε νοσηλευθεί σε νοσοκομείο με γυναικολογικό καρκίνο, από τον οποίο και κατέληξε, όπως υποστήριζαν.

Ο απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας, που είχε διατελέσει και Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, επανέλαβε τις αιτιάσεις για μη φυσιολογικό θάνατο της γυναίκας που είχε αγκαλιάσει την οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου και την φιλοξενούσε στο σπίτι που τους είχε παραχωρήσει, άνευ ενοικίου και με αντάλλαγμα την φροντίδα τους.

Ο κ. Ρουγκάλας, προσέθεσε πως «γείτονας έχει καταθέσει πως το τελευταίο διάστημα η σπιτονοικοκυρά φοβόταν και δεν έπαιρνε ούτε ένα πιάτο φαγητό από αυτούς», εννοώντας πως η γυναίκα φοβόταν ότι θα της έκαναν κακό.

Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είπε ακόμη ότι η γυναίκα είχε σημαντική ακίνητη περιουσία και διέθετε σε μετρητά χρηματικό ποσό ύψους 300.000 ευρώ.

«Μου είχαν πει πως ήταν άθεη και επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί. Ωστόσο, υπάρχει τάφος της, το κόστος για τον οποίο, για τρία χρόνια πληρώθηκε από τον Μάνο Δασκαλάκη και μάλιστα, σε αυτόν τον τάφο, που είναι αφρόντιστος, υπάρχει και μια φωτογραφία ενός άνδρα, που δεν είχε σχέση με την σπιτονοικοκυρά», υποστήριξε ο κ. Ρουγκάλας, επιμένοντας πως πρέπει να υπάρξει έρευνα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας, υπό το πρίσμα των εξελίξεων, μετά από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και της κατηγορίας για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της με κεταμίνη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλιοθήκη, βιβλία, ράφι, μελέτη, ανάγνωση
Πολλαπλό βιβλίο: Οδηγείται σε «φιάσκο» με ευθύνη του Υπουργείου; Στα «κάγκελα» οι εκδότες καταγγέλλουν το ΥΠΑΙΘΑ
Η εξέλιξη αυτή, θέτει σε αμφιβολία την πρόβλεψη να φτάσουν στα σχολεια τα νέα πολλαπλά βιβλία από τον Σεπτέμβριο του 2025
Πολλαπλό βιβλίο: Οδηγείται σε «φιάσκο» με ευθύνη του Υπουργείου; Στα «κάγκελα» οι εκδότες καταγγέλλουν το ΥΠΑΙΘΑ