Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με το πλαίσιο που έχει τεθεί από την πολιτεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν είναι εφικτό να γίνουν παρελάσεις.
«Η πανδημία μας στερεί τη δυνατότητα να έχουμε το Καρναβάλι όπως το θέλαμε. Οι εκδηλώσεις θα είναι πάλι διαφορετικές. Δεν θα γίνουν δηλαδή οι παρελάσεις», δήλωσε και πρόσθεσε: «Με την επιστολή μας μας απάντησαν από την κυβέρνηση όχι με απόλυτο τρόπο, αλλά ουσιαστικά μας έδωσαν την κατεύθυνση» και όπως εκτίμησε «η ζυγαριά γέρνει στο ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις».
Στη συνέχεια, ο Κ. Πελετίδης τόνισε πως τη Δευτέρα θα σταλεί στην κυβέρνηση ένας πλήρης κατάλογος με εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί, ώστε να λάβουν απαντήσεις για το αν μπορεί ο Δήμος να τις υλοποιήσει. Ανακοίνωσε επίσης ότι απόψε ανάβει ο καρναβαλικός διάκοσμος.
Δείτε τις ανακοινώσεις του Κώστα Πελετίδη:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom