Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας, σήμερα το μεσημέρι μετά από πληροφορίες που ήθελαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου να συγκεντρώνονται στο σημείο προκειμένου να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον Γιάννη Δημητράκη.
Ο Γ. Δημητράκης νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Λαμίας ύστερα από τον βαρύ και σοβαρό τραυματισμό του από βαρυποινίτη συγκρατούμενό του στις φυλακές Δομοκού, στην περασμένη Δευτέρα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το Νοσοκομείο με σκοπό να εμποδίσουν τυχόν προσπάθεια των συγκεντρωμένων να εισέλθουν στον χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr ορισμένοι από τους 60 περίπου συγκεντρωμένους προσπάθησαν να μπουν στον περιβάλλοντα χώρο για να αναρτήσουν πανό αλληλεγγύης και να φωνάξουν συνθήματα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Η συγκέντρωση έληξε ειρηνικά ύστερα από λίγο, ενώ η αστυνομική δύναμη παρέμεινε στο σημείο ακόμη και μετά την αποχώρηση των εξουσιαστών.
Πηγή: lamianow.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom