Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος είχε βρεθεί θετικός στη νόσο Covid-19, ωστόσο κατάφερε να αναρρώσει και να ξεπεράσει τον κορονοϊό

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος ενημερώνει πως ανέρρωσε πλήρως, καθώς είχε εντοπιστεί θετικός στον κορονοϊό.

Μάλιστα, δε χρειάστηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, να γίνει εισαγωγή σε νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει τη νόσο ως «δημιούργημα σκοτεινών δυνάμεων», ενώ οι μάσκες είναι... εργαλείο του διαβόλου!

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ναί, αγαπητοί μου Πατέρες και Αδελφοί. Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κορωνοϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο! 

Δοξάζω και ανυμνώ τo Άγιον Όνομά Του, πρός Τον Οποίον δεν έπαυσα να μονολογώ την ευχήν: «Κύριε ημών Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλόν»! 

Ευγνωμονώ την  Παναγία μας, προς την Οποίαν παρακλητικώς προσευχόμενος, επισφράγιζα πάντοτε την προσευχήν μου με τα λόγια: «Την πάσαν ελπίδα μου εις Σε ανατίθημι. Μήτερ του Θεού φύλαξόν με υπό την σκέπην Σου”. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαχείριση στο άγχος για τις Πανελλήνιες εξετάσεις
Ακούσαμε ποτέ το παιδί;
Πόσο τραγικά ειρωνικό είναι αυτό; Θέλουμε να πείσουμε ένα παιδί δεκαεφτά χρόνων ότι σε αυτή την ηλικία πρέπει να έχει πλάνο για την υπόλοιπη ζωή του.
Ακούσαμε ποτέ το παιδί;
paneladikes_3.jpg
Από την Οδοντιατρική στην Ιατρική: Η προσπάθεια μαθητή που έφερε 19.340 μόρια
Ο απόφοιτος του 1ο ΓΕΛ Πεύκων χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να πετύχει το όνειρό του, αποδεικνύοντας πως η αποτυχία δεν σημαίνει απαραίτητα το τέλος...
Από την Οδοντιατρική στην Ιατρική: Η προσπάθεια μαθητή που έφερε 19.340 μόρια
νίσυρος
Ελλάδα: Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί μέσα από τις αξιολογήσεις των τουριστών
Η Ελλάδα εμφανίζεται να υπερτερεί απέναντι σε ανταγωνιστικούς τουριστικούς προορισμούς όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Κροατία και η Πορτογαλία.
Ελλάδα: Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί μέσα από τις αξιολογήσεις των τουριστών