Thumbnail
Οι αλλαγές στη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων ανά την Ελλάδα

Κλειστές θα είναι αύριο, οι δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες. Ωστόσο, η γιορτή του Αγίου Πνεύματος δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Ετσι, τα καταστήματα στις περισσότερες περιοχές της χώρες θα παραμείνουν ανοιχτά, εκτός κι αν οι οικείοι εμπορικοί σύλλογοι έχουν λάβει διαφορετική απόφαση.

Τα μαγαζιά θα μείνουν ανοιχτά σε Αθήνα, Πειραιά και Ηράκλειο Κρήτης και άλλες περιοχές.

Αλλαγές στη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων

Υποχρεωτικά κλειστά θα παραμείνουν όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του νομού Θεσσαλονίκης κατά την αργία του Αγίου Πνεύματος.

Στη Βέροια, όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά δεδομένου ότι η ημέρα αυτή καθορίστηκε ως ολοκληρωτική αργία με απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας αριθ. πρωτ: ΕΡ-1430/28-11-1986 για ενημέρωση εμπόρων-καταστηματαρχών και καταναλωτικού κοινού του Δήμου Βέροιας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 8 Ιουνίου τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας ενημέρωσε τα μέλη του ότι τη Δευτέρα 08/06/2020 τα καταστήματα στην πόλη της Φλώρινας θα είναι κλειστά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει συναδέλφους και καταναλωτές ότι τη Δευτέρα 8 Ιουνίου του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 8 Ιουνίου του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνουν κλειστά, καθώς έχει καθιερωθεί ως εθιμική αργία που τηρείται στο σύνολο των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας μας και ως εκ τούτου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, εορτή του Αγίου Πνεύματος θα είναι κλειστά.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας ενημερώνει ότι, τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος, η αγορά της Καβάλας θα είναι κλειστή, όπως αυτό καθιερώθηκε και ισχύει τα τελευταία έτη.

Κλειστά τα καταστήματα του Βόλου και των Ιωαννίνων του Αγίου Πνεύματος. Με την απόφαση της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας (ΟΕΜΕΘ) να παραμείνουν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, γιορτή του Αγίου Πνεύματος συντάσσεται ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας.

Την ημέρα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα δεν θα λειτουργήσουν. Αυτό ανακοίνωσε επίσημα ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης. Κατά συνέπεια, εκείνη την ημέρα, τα εμπορικά θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της αργίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ερασαμους
Erasmus+: Το 32ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Green Revolution the Best Solution»
Τα θέματα που διαπραγματεύτηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί αφορούσαν την περιβαλλοντική ρύπανση, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και την κλιματική...
Erasmus+: Το 32ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Green Revolution the Best Solution»
ανατρεπτικη συμμαχια
Δημοτικός Σύμβουλος: «Να αποσυρθούν τα ρατσιστικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης»
«Όμως οι άστεγοι, ντόπιοι και μετανάστες έχουν ανάγκη από ανθρώπινη κατοικία κάτι που η κυβέρνηση Ν.Δ. το έχει στο στόχαστρο της και την προορίζει να...
Δημοτικός Σύμβουλος: «Να αποσυρθούν τα ρατσιστικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης»