Thumbnail
Στόχος η αποφυγή συνωστισμού

Σε διανομή κατ' οίκον, τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), προχώρησε από σήμερα το πρωί ο Δήμος Τρικκαίων. Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και το έκτακτο προσωπικό, ξεκίνησαν τη διανομή των τροφίμων σε 2.620 δικαιούχους (1.468 στα Τρίκαλα, 706 Ρομά και 446 στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων).

Μέχρι τώρα, η διανομή γινόταν σε συγκεκριμένα σημεία, ανά τριήμερο και ανά μεγάλες ομάδες πολιτών. Πλέον, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν τα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης του ιού, ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε στην κατ' οίκον διανομή των τροφίμων. Πριν φτάσουμε σε αυτή την πρωτοβουλία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προηγήθηκαν συσκέψεις για το όλο θέμα, για τους τρόπους διανομής, την αναγκαία λήψη μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους, τη συνεργασία με τους άλλους 3 Δήμους της ΠΕ Τρικάλων. Έγινε προεργασία για την έγκαιρη εξασφάλιση των τροφίμων, ενώ πήρε σάρκα και οστά η δημιουργία κέντρου επικοινωνίας μέσω ασυρμάτων, με τη συνεργασία και στήριξη της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Τρικάλων, που παραχώρησε συχνότητα στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, σε δηλώσεις του τόνισε στους υπαλλήλους, πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη τους προσφορά και υπηρεσία, αφού χιλιάδες Τρικαλινοί και Τρικαλινές αναμένουν τα τρόφιμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

smartphone_apps.jpg
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
Δεν έχει σημασία πόσο φανατικός φωτογράφος είσαι με το κινητό σου, κάθε σου λήψη μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με λίγη επεξεργασία
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
σχολεία
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας
«Στα τριάντα εννιά χρόνια από τη δικτατορία της 21ης Aπριλίου ουδείς νοήμων και λογικός άνθρωπος έχει βρεθεί να πει έναν καλό λόγο για την...
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας