Thumbnail
Αναλυτικά η απάντηση - Τι σημειώνουν υπεύθυνοι της εταιρείας

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει επιστολή περιφερειακής διευθύντριας της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, My Market, προς τους εργαζόμενους, ζητώντας τους να... χαμογελάνε και ας παίρνουν 300 ευρώ!

Πλήθος χρηστών των social media καταδικάζει την επιστολή, η οποία έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα, αναγκάζοντας την εταιρεία να εκδώσει απάντηση.

Πιο αναλυτικά, η My Market αναφέρει:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

Τι απαντούν στελέχη της εταιρείας

Το ethnos.gr επικοινώνησε με την εταιρεία η οποία επιβεβαίωσε αυτό το γεγονός, αλλά πηγές από εκεί έκαναν λόγο για ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τη φιλοσοφία της, την κουλτούρα και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10.700 εργαζομένων της εταιρείας. «Οι άνθρωποί μας», όπως τονίστηκε, «ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά τη συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

H εταιρεία διευκρίνισε ακόμη πως είναι απόλυτα σύννομη με τις συλλογικές συμβάσεις και τόνισε μάλιστα πως στις περισσότερες περιπτώσεις οι μισθοί είναι άνω αυτού που ορίζει ο νόμος ως βασικό. Δικαιολόγησε μάλιστα την ύπαρξη κατηγορίας εργαζομένων με αμοιβή 300 ευρώ, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς πρόκειται για χαμηλά αμειβόμενους υπαλλήλους, των οποίων οι συμβάσεις προβλέπουν αυτό το ύψος των μισθών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα