Thumbnail
Αναλυτικά η απάντηση - Τι σημειώνουν υπεύθυνοι της εταιρείας

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει επιστολή περιφερειακής διευθύντριας της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, My Market, προς τους εργαζόμενους, ζητώντας τους να... χαμογελάνε και ας παίρνουν 300 ευρώ!

Πλήθος χρηστών των social media καταδικάζει την επιστολή, η οποία έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα, αναγκάζοντας την εταιρεία να εκδώσει απάντηση.

Πιο αναλυτικά, η My Market αναφέρει:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

Τι απαντούν στελέχη της εταιρείας

Το ethnos.gr επικοινώνησε με την εταιρεία η οποία επιβεβαίωσε αυτό το γεγονός, αλλά πηγές από εκεί έκαναν λόγο για ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τη φιλοσοφία της, την κουλτούρα και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10.700 εργαζομένων της εταιρείας. «Οι άνθρωποί μας», όπως τονίστηκε, «ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά τη συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

H εταιρεία διευκρίνισε ακόμη πως είναι απόλυτα σύννομη με τις συλλογικές συμβάσεις και τόνισε μάλιστα πως στις περισσότερες περιπτώσεις οι μισθοί είναι άνω αυτού που ορίζει ο νόμος ως βασικό. Δικαιολόγησε μάλιστα την ύπαρξη κατηγορίας εργαζομένων με αμοιβή 300 ευρώ, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς πρόκειται για χαμηλά αμειβόμενους υπαλλήλους, των οποίων οι συμβάσεις προβλέπουν αυτό το ύψος των μισθών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποιοι οδηγούν τα «ΑΟ» αυτοκίνητα στην Ελλάδα - Τι σημαίνουν οι μυστηριώδεις πινακίδες

Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

biskota
Μπισκότα ολικής άλεσης χωρίς ζάχαρη
Αν αναζητάτε ένα υγιεινό σνακ χωρίς προσθήκη ζάχαρης αλλά με φυσική γλύκα και πλούσια θρεπτικά συστατικά, τότε αυτά τα μπισκότα είναι ό,τι πρέπει.
Μπισκότα ολικής άλεσης χωρίς ζάχαρη
ζαχαρακη
Ζαχαράκη: Στα ζητήματα Παιδείας, η Ελλάδα του 2025 δεν έχει καμία σχέση με όσα παραλάβαμε το 2019
Από 9.882 εκπαιδευτικούς Παράλληλης Στήριξης που βρήκαμε το σχολικό έτος 2019-2020, φτάσαμε στους 16.284 το 2023-2024 – αύξηση της τάξης του 65% μέσα...
Ζαχαράκη: Στα ζητήματα Παιδείας, η Ελλάδα του 2025 δεν έχει καμία σχέση με όσα παραλάβαμε το 2019