Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων κατηγορείται ένας 53χρονος, που συνελήφθη στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής, στη Ζαρκαδιά Καβάλας, ο κατηγορούμενος αποχώρησε από καφενείο, μετά από λογομαχία και συμπλοκή με θαμώνες. Στη συνέχεια, κατά την επιστροφή του, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς την πρόσοψη του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις θαμώνες, 32, 59 και 79 ετών, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύονται.
Από την κατοχή του δράστη και τον χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν η κυνηγετική καραμπίνα, 15 κυνηγετικά φυσίγγια και τέσσερις κάλυκες.
Ο 53χρονος, ο οποίος παραδόθηκε και συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Οριστικά σε εφαρμογή η απαγόρευση στη χρήση τζελ νυχιών από την 1η Σεπτεμβρίου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/8
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ