ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ
Υλικά:
1 κιλό κρεμμύδια κομμένα ροδέλες
1/2 φλιτζάνι τσαγιού μπύρα
8-9 κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ.σ κεφαλοτύρι τριμμένο
1 κ.γ. πάπρικα
Αλάτι -πιπέρι
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε σε χονδρές ροδέλες,τα πιέζουμε με το δάκτυλο μας για να ξεχωρίσουν σε ξεχωριστά δακτυλίδια.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κεφαλοτύρι, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και τέλος την μπύρα και ανακατεύουμε με πιρούνι μέχρι να γίνει ένας πηκτός χυλός (αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι, το βλέπουμε στην πράξη).
Βάζουμε το λάδι μας στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά, βουτάμε τα κρεμμύδια στον χυλό και τα τηγανίζουμε στο καυτό λάδι.
Μόλις ροδίσουν τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με κάποια σος ή με γιαούρτι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/12
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη