Κακοκαιρία στην Αττική: Το μήνυμα Χαρδαλιά για τα σχολεία και την προσέλευση των μαθητών

Κοινωνία 0

Ολοήμερο οικολογικό σχολείο ξεκινάει το καλοκαίρι στα Χανιά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τη λειτουργία ολοήμερου οικολογικού καλοκαιρινού σχολείου, κατά τη θερινή περίοδο, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμος Χανίων.

  Το σχολείο θα λειτουργήσει σε τρεις περιόδους, διάρκειας τριών εβδομάδων για κάθε περίοδο, και σε αυτό μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας 6- 12 ετών.

   Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, η πρώτη περίοδος λειτουργίας του σχολείου είναι 2-20 Ιουλίου, η δεύτερη περίοδος 23 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου και η τρίτη 13 - 31 Αυγούστου.

   Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος του σχολείου για τα θεωρητικά μαθήματα είναι: υγιεινή διατροφή, διαχείριση απορριμμάτων- ανακύκλωση, παιδική βιβλιοθήκη, επιτραπέζια παιχνίδια - κατασκευές, πρώτες βοήθειες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

   Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, ακόμα, εκμάθηση κολύμβησης στη θάλασσα, αθλοπαιδιές (μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ) και ανάπτυξη βασικών κινητικών δεξιοτήτων, μέσα από δραστηριότητες παιχνιδιού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

28η Οκτωβρίου: Τι ισχύει για τις απουσίες μαθητών σε γιορτή και παρέλαση

Σοφία Ζαχαράκη: «Διατηρούμε ανοιχτά σχολεία ακόμη και για δύο ή τρία παιδιά στην περιφέρεια»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία