Thumbnail
Σε αυτόν τον κύκλο κινητικότητας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά η αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα όσοι ΟΤΑ έχουν προχωρήσει στην ψηφιοποίηση των οργανογραμμάτων τους

Αρχίζει αύριο, Παρασκευή 20 Απριλίου, το πρώτο κύμα κινητικότητας στη δημόσια διοίκηση για το 2018. Οι νέες θέσεις για μετατάξεις και αποσπάσεις θα είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση, μέσω της διαδικτυακής ιστοσελίδας τής Απογραφής (apografi.gov.gr), εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αξιοκρατία και τη διαφάνεια της διαδικασίας.

Τα αιτήματα των φορέων για προσωπικό, τα οποία επεξεργάστηκε η Εθνική Επιτροπή Κινητικότητας, βρίσκονται σε τελικό στάδιο, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπολογίζονται σε περίπου 800 οι θέσεις για μετατάξεις και σε περισσότερες από 300 οι θέσεις για αποσπάσεις.

Σημειώνεται, ότι σε αυτόν τον κύκλο κινητικότητας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά η αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα όσοι ΟΤΑ έχουν προχωρήσει στην ψηφιοποίηση των οργανογραμμάτων τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
Συντάξεις: «Αδιέξοδο» για χιλιάδες εκπαιδευτικούς η εξαγορά πλασματικών ετών
Πώς η καθυστερημένη ενημέρωση οδήγησε σε οικονομική εξόντωση – Αίτημα προς ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ για ανατροπή του καθεστώτος εξαγοράς
Συντάξεις: «Αδιέξοδο» για χιλιάδες εκπαιδευτικούς η εξαγορά πλασματικών ετών