Με πρόταση προς το αρμόδιο συμβούλιο, η εισαγγελέας Εφετών Βασιλική Κρινά, ζητά να στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Μουσσάς και Χρήστος Φράγκος, προκειμένου να δικαστούν για εκβίαση επιχειρηματιών, ΔΕΚΟ και Τραπεζών με σκοπό να εξασφαλίζουν διαφημιστικά κονδύλια .
Η εισαγγελέας ζητά την παραπομπή στο εδώλιο των δύο δημοσιογράφων για τα αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περί καταχραστών του Δημοσίου, της κατ' εξακολούθηση απόπειρας.. διακεκριμένης εκβίασης και της διακεκριμένης συμμορίας.
Επίσης ζητείται η διατήρηση της ισχύος των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν στους δύο δημοσιογράφους, δηλαδή, της απαγόρευσης εξόδους από τη χώρα και της εμφάνισής τους στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους, το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, μέχρι την οριστική εκδίκαση των σε βάρος τους κατηγοριών.
Η εισαγγελέας ζητά επίσης να παύσει -λόγω θανάτου- η ποινική δίωξη σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ