ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον εκπαιδευτικό Νώντα Καρύμπαλη
Πάτρα

Οι πατρινοί θα αποχαιρετίσουν σήμερα έναν από τους πλέον γνωστούς και αγαπητούς εκπαιδευτικούς της πόλης. Τον Νώντα Καρύμπαλη, που σκοτώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ενώ έκανε αναρρίχηση. Η κηδεία του θα γίνει στις 3 το μεσημέρι από τον Άγιο Μηνά Λεύκας, στο Β΄Δημοτικό Νεκροταφείο και αναένται να παραστούν πλήθος συμπολίτων.

Ο πατρινός καθηγητής Μαθηματικών,  έπεσε και σκοτώθηκε στην περιοχή του Κιάτου, κάνοντας αναρρίχηση, το αγαπημένο του άθλημα.

Σύμφωνα με το Αχαϊκό dete.gr,ένα ακόμη άτομο, ένας φίλος του ηλικίας 44 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου μεταφέρθηκε σε βαριά κατάσταση διασωληνωμένος από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο άτυχος καθηγητής έπεσε και σκοτώθηκε από βράχο ύψους 70 μέτρων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, και οι δύο αναρριχητές έπεσαν από ύψος 70 μέτρων με αποτέλεσμα ο πατρινός εκπαιδευτικός να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ το δεύτερο άτομο ηλικίας 44 ετών .

 

best of network

σχετικά άρθρα

Β. Καρδάσης: Η Ν. Κεραμέως ζήτησε τις παραιτήσεις μας μέσα σε δύο ώρες
Β. Καρδάσης: Η Ν. Κεραμέως ζήτησε τις παραιτήσεις μας μέσα σε δύο ώρες
Δήλωση του Βασίλη Καρδάση, τέως προέδρου του ΕΑΠ, με αιχμές προς την παρούσα αλλά και την προηγούμενη ηγεσία του υπ. Παιδείας
Β. Καρδάσης: Η Ν. Κεραμέως ζήτησε τις παραιτήσεις μας μέσα σε δύο ώρες