Thumbnail
Το εστιατόριο Κρητικής κουζίνας “Xasteria” του πολυτελούς ξενοδοχείου Amirandes απέσπασε για 3η συνεχή χρονιά το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017.

Στην λαμπερή τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων & Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2017, που πραγματοποιήθηκε  στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», το εστιατόριο Κρητικής κουζίνας “Xasteria” του πολυτελούς ξενοδοχείου Amirandes, Grecotel Exclusive Resort στο Ηράκλειο Κρήτης, απέσπασε για 3η συνεχή χρονιά το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017.

Αλλαγή φρουράς, με τον Βαγγέλη Φρονιμάκη επικεφαλής της brigade της κουζίνας, αλλά με αποτελέσματα εξίσου αξιοσημείωτα. Οι δημιουργικές εμπνεύσεις του Executive Chef, η άψογη εκτέλεση σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα υλικά από την φάρμα Agreco στην Κρήτη, κρατούν το “Xasteria” σταθερά στην γαστρονομική κορυφή της Ελλάδας.

Το εστιατόριο, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας για το 2017, διαθέτει μοναδικό ρεπερτόριο έντονα ελληνικής κουζίνας, με φανερή τη σφραγίδα της κρητικής γευστικής παράδοσης. Δημιουργική διάθεση και ικανότητα διαχείρισης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων χαρίζουν στο “Xasteria” για άλλη μία χρονιά Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονέμονται κάθε χρόνο τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας σε εστιατόρια που σερβίρουν μοντέρνα και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Το «παρόν» στην τελετή απονομής έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, των επιχειρήσεων και της πολιτικής, ενώ την ευθύνη για την αξιολόγηση και την απονομή είχε η έγκυρη γευσιγνωστική ομάδα του περιοδικού «Αθηνόραμα».επανατοποθέτηση της Ελλάδος στους κορυφαίους προορισμούς διακοπών των Αμερικανών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

prosfyges.jpg
«Έγκλημα» στη Χίο καταγγέλλουν οι δάσκαλοι Σάμου: «Το Αιγαίο έγινε υγρό νεκροταφείο»
Σύλλογος Δασκάλων Σάμου: «Να δοθούν απαντήσεις τώρα για το πολύνεκρο ναυάγιο στη Χίο»
«Έγκλημα» στη Χίο καταγγέλλουν οι δάσκαλοι Σάμου: «Το Αιγαίο έγινε υγρό νεκροταφείο»
Δολοφονία στη Νέα Πέραμο
Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Τρεισήμισι ώρες στην Ασφάλεια ο πατέρας του 27χρονου - Αποκαλύψεις για τηλεφώνημα στους απαγωγείς
Επί 3,5 ώρες κατέθετε ο πατέρας του 27χρονου στη Νέα Πέραμο: Κάποιος τηλεφώνησε στους απαγωγείς και ζήτησε να τον αφήσουν
Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Τρεισήμισι ώρες στην Ασφάλεια ο πατέρας του 27χρονου - Αποκαλύψεις για τηλεφώνημα στους απαγωγείς