Thumbnail
Στις 17 Δεκεμβρίου η σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Στους δρόμους της Καρδίτσας κατεβάζουν τα τρακτέρ τους την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, οι αγρότες του νομού, πραγματοποιώντας συλλαλητήριο για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους μικρομεσαίους παραγωγούς.

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας επισημάνθηκε: 

«Το πλαίσιο αιτημάτων αγκαλιάζει όλους τους μικρομεσαίους αγρότες, δεν επικεντρώνεται σε μια ομάδα αγροτών ή σε ορισμένα προβλήματα. Ο αγώνας πρέπει να είναι παναγροτικός και όχι από ορισμένους και αυτό μπορεί να επιτευχθεί, γιατί τα αιτήματα αγκαλιάζουν όλους τους αγροτο-κτηνοτρόφους. Οι εργάτες, οι αυτοαπασχολούμενοι των πόλεων, οι γυναίκες και οι νέοι των λαϊκών οικογενειών είναι οι φυσικοί σύμμαχοί μας, έχουμε κοινά προβλήματα τα χαράτσια, τα κόκκινα δάνεια, τη φοροληστεία, το ασφαλιστικό τερατούργημα, τις μειώσεις των συντάξεων, γι' αυτό δίνουν δύναμη και προοπτική στον αγώνα μας, ενάντια και στον κοινωνικό αυτοματισμό που θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας με το στήσιμο των νέων μπλόκων και των όποιων μέτρων καταστολής»

Οι αγρότες θα συγκεντρώσουν τα τρακτέρ τους στη Δημοτική Αγορά της πόλης, ενώ, όπως σημειώθηκε, το συλλαλητήριο θα έχει το βλέμμα στραμμένο στις 17 του μηνός στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

DSC_hislop.JPG
Τελετή Αναγόρευσης της Victoria J. Hislop σε Επίτιμη Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών
Η αναγόρευση της Victoria J. Hislop ανέδειξε τη δύναμη της λογοτεχνίας στην κατανόηση και προβολή του ελληνικού πολιτισμού
Τελετή Αναγόρευσης της Victoria J. Hislop σε Επίτιμη Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών
Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μιλήσει με τον Τσίπρα – Όχι σε συνέδριο μηχανισμών»
Αιχμές προς τον Νίκο Ανδρουλάκη – «Έμαθα τη συμμετοχή μου στην Πολιτική Γραμματεία από τα sites», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.
Χάρης Δούκας: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μιλήσει με τον Τσίπρα – Όχι σε συνέδριο μηχανισμών»