Σκληρή απάντηση εξέδωσε η οικογένεια Φύσσα, διαμέσου των δικηγόρων της, για την ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για ανεπιτυχή προσπάθεια εξίσωσης θύτη και θύματος, ενώ ακόμη αναφέρουν ότι "η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποποινη πράξη- διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια".
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Η αυτοταπείνωση και ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό το μανδύα της ελευθερίας του λόγου. Η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποποινη πράξη- διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια. Η χρήση του ονόματος του Παύλου Φύσσα και της μητέρας του Μάγδας, γίνεται σε μία προκλητική προσπάθεια να αποκτήσει ο υβριστής τους υπόσταση. Μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να έλθει στην επικαιρότητα, προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξισώσει τον θύτη με το θύμα. Εσκεμμένα δε, παραλείπει -σε μία αποτυχημένη προσπάθεια marketing του εαυτού του- να αναφέρει ποίοι εκπαίδευσαν και όπλισαν το χέρι του δολοφόνου.
*οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα"
Υπενθιυμίζεται ότι ο Θάνος Τζήμερος είχε επιτεθεί χυδαία τόσο στη Μάγδα Φύσσα όσο και τον δολοφονημένο Παύλο, χαρακτηρίζοντάς τον ως "φασισταριό" που επιχειρείται να "μεταμορφωθεί σε περιστέρι της ειρήνης".
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ