Κοινωνία 0

Μία Ελληνίδα ανάμεσα στους τραυματίες της τραγωδίας με τους νεκρούς ερασμίτες. Ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να αποκοιμήθηκε

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ισπάνια

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ισπανίας Τζόρτι Τζάνε η τραγωδία που σημειώθηκε στην Ισπανία με τις τουλάχιστον 13 φοιτήτριες που έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και ανατράπηκε, είναι πιθανόν να οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος καταλήγουν οι ισπανικές αρχές.

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο οδηγός είχε 17 χρόνια προϋπηρεσίας και ποτέ μέχρι την Κυριακή δεν είχε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα.

Εκτός από τις 13 νεκρές κοπέλες από το δυστύχημα τραυματίστηκαν 34 άτομα, έξι εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Πότε πληρώνονται ο τελευταίος μισθός και η αποζημίωση άδειας

Τι σημαίνει η λέξη «μώμος»;

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία