Thumbnail

Την ώρα που το προσφυγικό ζήτημα προσλαμβάνει τραγικές διαστάσεις, επιτήδειοι στα Τέμπη ζητούν από πρόσφυγες 5 και 10 ευρώ για να φορτίσουν τα κινητά τους.

Στην απέναντι πλευρά ένας Λαρισαίος παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς στην ίδια περιοχή.

Έβαλε στο αυτοκίνητο τα τραπεζάκια με ηλιακό πάνελ που κατασκευάζει και έτρεξε να βοηθήσει!

«Εξήγησα στους πρόσφυγες πως λειτουργούν κι αμέσως πολύ απ' αυτούς έρχονταν με τα καλώδια τους και φόρτιζαν τις συσκευές τους. Μου είπαν ότι είναι πολύ χρήσιμα, διότι δεν χρειάζονταν να ψάχνουν για πρίζες που σε κάποιες περιπτώσεις τους χρέωναν για να φορτίζουν τα κινητά τους» περιγράφει ο ίδιος μιλώντας στο Star.
Τα θύματα της θλιβερής αυτής εκμετάλλευσης είναι ανήμποροι άνθρωποι, εγκλωβισμένοι στη μέση του πουθενά.

«Σίγουρα ήταν λυπηρές οι σκηνές να βλέπεις τον πόνο τη θλίψη, την απογοήτευση , τις μανάδες με τα παιδάκια στην αγκαλιά, να εκλιπαρούν για ένα κομμάτι ψωμί ή για μερικά μπουκαλάκια νερό, τα άκρως απαραίτητα» συνεχίζει ο Δημήτρης Χαϊδάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΣΚΑΛΑ
Δασκάλα διχάζει με το εφαρμοστό παντελόνι που φόρεσε στην τάξη
Ένα βίντεο στο TikTok προκάλεσε έντονη διαδικτυακή αντιπαράθεση γύρω από το τι θεωρείται “κατάλληλο” ντύσιμο για τους εκπαιδευτικούς.
Δασκάλα διχάζει με το εφαρμοστό παντελόνι που φόρεσε στην τάξη