Κοινωνία 0

10 ευρώ ζητούν απ' τους πρόσφυγες για να φορτίσουν τα κινητά τους - Το αντιπαράδειγμα του Λαρισαίου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Την ώρα που το προσφυγικό ζήτημα προσλαμβάνει τραγικές διαστάσεις, επιτήδειοι στα Τέμπη ζητούν από πρόσφυγες 5 και 10 ευρώ για να φορτίσουν τα κινητά τους.

Στην απέναντι πλευρά ένας Λαρισαίος παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς στην ίδια περιοχή.

Έβαλε στο αυτοκίνητο τα τραπεζάκια με ηλιακό πάνελ που κατασκευάζει και έτρεξε να βοηθήσει!

«Εξήγησα στους πρόσφυγες πως λειτουργούν κι αμέσως πολύ απ' αυτούς έρχονταν με τα καλώδια τους και φόρτιζαν τις συσκευές τους. Μου είπαν ότι είναι πολύ χρήσιμα, διότι δεν χρειάζονταν να ψάχνουν για πρίζες που σε κάποιες περιπτώσεις τους χρέωναν για να φορτίζουν τα κινητά τους» περιγράφει ο ίδιος μιλώντας στο Star.

Τα θύματα της θλιβερής αυτής εκμετάλλευσης είναι ανήμποροι άνθρωποι, εγκλωβισμένοι στη μέση του πουθενά.

«Σίγουρα ήταν λυπηρές οι σκηνές να βλέπεις τον πόνο τη θλίψη, την απογοήτευση , τις μανάδες με τα παιδάκια στην αγκαλιά, να εκλιπαρούν για ένα κομμάτι ψωμί ή για μερικά μπουκαλάκια νερό, τα άκρως απαραίτητα» συνεχίζει ο Δημήτρης Χαϊδάς.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Πότε πληρώνονται ο τελευταίος μισθός και η αποζημίωση άδειας

Τι σημαίνει η λέξη «μώμος»;

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία