Thumbnail
Ο καιρός

Καλό καιρό θα έχει σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση λίγες παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα δυτικά και τα βόρεια και τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά κατά τις πρωινές ώρες.

Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Θεσσαλονίκη με την ορατότητα να είναι περιορισμένη κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14 και 22 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και το πρωί κατά τόπους ομίχλη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 με 22 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα υπάρχουν αρκετές νεφώσεις. Το πρωί θα σημειωθούν, στα νησιά λίγες βροχές και στα ηπειρωτικά κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν με  μικρή ένταση. Το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 με 25 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις, αλλά και μεγάλα διαστήματα με ήλιο. Ο υδράργυρος θα δείξει έως τους 26 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα είναι μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα φτάσει, σε πολλές περιοχές του νησιού, στους 26 βαθμούς Κελσίου.
 
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες προβλέπονται  αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες και βοριάδες 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 με 26 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται, παροδικές νεφώσεις, πρωινές ομίχλες αλλά και διαστήματα με ήλιο. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα πεδινά στους 25 βαθμούς και στα ορεινά στους 20.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγές στο ωράριο εκπαιδευτικών από 1/9/2025: Ποιοι θα διδάσκουν λιγότερες ώρες

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

proaulio_sxoleio
Τα δυσπρόσιτα σχολεία και η μοριοδότησή τους: Τι ισχύει για αναπληρωτές και μόνιμους
Ο νέος χάρτης μοριοδότησης και οι επιπτώσεις στις τοποθετήσεις και μεταθέσεις εκπαιδευτικών
Τα δυσπρόσιτα σχολεία και η μοριοδότησή τους: Τι ισχύει για αναπληρωτές και μόνιμους
Απεικονίσεις - ακτινογραφίες
Χάρτης του ανθρώπινου σώματος: Το μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα αποκαλύπτει τα μυστικά της γήρανσης
Παγκόσμιο επιστημονικό άλμα: 100.000 πλήρεις σωματικές απεικονίσεις ανοίγουν νέους δρόμους στη μελέτη της γήρανσης και των ασθενειών
Χάρτης του ανθρώπινου σώματος: Το μεγαλύτερο ιατρικό πείραμα αποκαλύπτει τα μυστικά της γήρανσης
texniti_noimosini
Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι 5 δεξιότητες που ενισχύουν την επαγγελματική ανθεκτικότητα
Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνει την αγορά εργασίας, η καλλιέργεια συγκεκριμένων δεξιοτήτων μπορεί να αποτελέσει το «κλειδί» για επαγγελματική...
Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι 5 δεξιότητες που ενισχύουν την επαγγελματική ανθεκτικότητα
Οδηγώντας στη βροχή
Νέο πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων: Leasing με επιδότηση έως 18.000 ευρώ
Έρχεται κοινωνικό πρόγραμμα επιδότησης leasing ηλεκτρικών οχημάτων με δόσεις κάτω από 150€/μήνα- Ποιοι είναι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, τι καλύπτει
Νέο πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων: Leasing με επιδότηση έως 18.000 ευρώ