Thumbnail
Γερμανία

Η έφηβη κόρη γερμανού επιχειρηματία δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια της απαγωγής της ανακοίνωσε η αστυνομία έπειτα από τέσσερις ημέρες εντατικών ερευνών σε μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα.

Οι αρχές γνωστοποίησαν ότι η σορός της 17χρονης μαθήτριας Λυκείου, της οποίας οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα μόνο το μικρό της όνομα, Ανελί-Μαρί Ρ., εντοπίστηκε σε μια εγκαταλελειμμένη αγροικία σε περιοχή κοντά στην Δρέσδη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού μονοπώλησαν τα δελτία ειδήσεων στα τηλεοπτικά δίκτυα, υπερίσχυσαν ακόμα και των ειδήσεων σχετικά με την κρίση στην ευρωζώνη στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«Ολες μας οι ελπίδες και προσευχές έπεσαν στο κενό» δήλωσε ο αρχηγός της επαρχιακής αστυνομίας Ντίτερ Κρολ σε μία συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε τηλεοπτικά σε εθνική εμβέλεια. Ο ίδιος προσέθεσε ότι δύο άνδρες κρατούνται ως ύποπτοι για τη δολοφονία.

Ακούγονταν τα ουρλιαχτά της

Το κορίτσι το είδαν για τελευταία φορά την Πέμπτη όταν είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της κοντά στο εξοχικό της οικογένειας. Ο πατέρας της έλαβε την ίδια ημέρα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς με το οποίο του ζητούσαν να καταβάλει ως λύτρα το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ προκειμένου να την απελευθερώσουν. Στο βάθος ακούγονταν τα ουρλιαχτά της Ανελί-Μαρί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οταν βγήκε για να την αναζητήσει, ο πατέρας βρήκε τον σκύλο της ζωντανό, δεμένο στο ποδήλατό της.

Η αστυνομία ανέφερε ότι τουλάχιστον 50 άνθρωποι έδωσαν πληροφορίες που βοήθησαν τις αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψη των δύο ανδρών, ηλικίας 39 και 61 ετών.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές πιστεύουν ότι οι απαγωγείς του κοριτσιού πανικοβλήθηκαν και αποφάσισαν να την σκοτώσουν καθώς δεν είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα όταν την απήγαγαν.

Η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια εκ νέου την Παρασκευή και έδωσαν εντολή τα λύτρα να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω Διαδικτύου. Δεν επικοινώνησαν ξανά με την οικογένεια και πιστεύεται ότι την σκότωσαν την ίδια ημέρα.

tanea.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

podilato_9.jpg
Κλειστό σήμερα το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας λόγω του ποδηλατικού Γύρου 2024
Θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε  λεωφόρους, οδούς και πλατείες των Δήμων Αθηναίων, Καλλιθέας, Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου, Αλίμου,...
Κλειστό σήμερα το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας λόγω του ποδηλατικού Γύρου 2024
ΤΑΞΗ
Ένα ολόκληρο Γυμνάσιο σε ομηρία με τον καταγγελλόμενο διευθυντή να παραμένει στη θέση του
Τα φαινόμενα αυταρχισμού από προϊσταμένους θα πολλαπλασιαστούν και θα ενταχθούν στο προσεχές μέλλον, καθώς εκτρέφονται από τον αντιευκπαιδευτικό...
Ένα ολόκληρο Γυμνάσιο σε ομηρία με τον καταγγελλόμενο διευθυντή να παραμένει στη θέση του