Με μία σκληρή ανακοίνωση ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κρατικού Αερολιμένα Χανίων “Ι. Δασκαλογιάννης” μετά και την ιδιωτικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων μεταξύ αυτών και του αεροδρομίου Χανίων καταφέρονται ενάντια σε όσους πολιτικούς επένδυσαν στον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση όμως ως μέλη του κυβερνώντος κόμματος δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν την ιδιωτικοποίησή τους.
Σημειώνουν χαρακτηριστικά:
Με την δημοσίευση στο ΦΕΚ 98/17-08-15 της απόφασης του ξεπουλήματος των 14 περιφερειακών αεροδρομίων ολοκληρώθηκε δυστυχώς από μια αριστερή;; κυβέρνηση, η παράδοση τους στους Γερμανούς.
Επισημαίνουμε σε όσους επένδυσαν προεκλογικά στην υπόθεση του αεροδρομίου και κατάφεραν τελικά να εκλεγούν, υφαρπάζοντας την ψήφο του Χανιώτικου λαού, ότι είναιανεπιθύμητοι στον χώρο του αεροδρομίου και επειδή σύντομα θα χρειαστούν και πάλι την ψήφο μας ας την αναζητήσουν από τώρα σε άλλους φιλικότερους χώρους.
Ωστόσο ΟΦΕΙΛΟΥΝ να εξηγήσουν στον Χανιώτικο λαό γιατί δεν τήρησαν τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους και κυρίως ποια «οφέλη» θα έχει ο νομός από την απόφαση του ξεπουλήματος της κύριας πηγής εσόδων για την τοπική οικονομία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Σχολεία: Επανέρχεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα το αγαπημένο μάθημα των μαθητών με νέα θεματική
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ