Thumbnail
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας που θα διατίθενται.

Με μια μεγάλη συναυλία με αποσπάσματα από διάσημες όπερες, που θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου (Στύλοι του Ολυμπίου Διός), η Εθνική Λυρική Σκηνή ολοκληρώνει την καλλιτεχνική περίοδο 2014-15. Η συναυλία με τα δημοφιλή αποσπάσματα από αγαπημένες όπερες όπως, ο Ναμπούκο, ο Τροβατόρε, ο Οθέλλος, ο Μάκμπεθ, η Τόσκα, και με την συμμετοχή του συνόλου των καλλιτεχνικών δυνάμενων της ΕΛΣ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου, και έχει στόχο να προσφέρει στους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης μας, μια μοναδική εμπειρία.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αρχιμουσικός Μύρων Μιχαηλίδης θα έχει την ευθύνη της μουσικής διεύθυνσης της συναυλίας και σολίστ θα είναι δύο από τους διαπρεπέστερους μονωδούς της ΕΛΣ, η υψίφωνος Τσέλια Κοστέα και ο βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς, καθώς και ο τενόρος της νεότερης γενιάς Δημήτρης Πακσόγλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα διανέμονται στην είσοδο του Ολυμπιείου δύο ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μητροπουλος
Αλέξης Μητρόπουλος: Απόφαση-“σταθμός” για τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων
Δικαίωμα για πλήρη σύνταξη έχουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν καταδικασθεί αμετάκλητα για σοβαρά ποινικά αδικήματα (κακουργήματα)
Αλέξης Μητρόπουλος: Απόφαση-“σταθμός” για τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων