Thumbnail
Αεροπορική γραμμή

Ο χρόνος για την εκ νέου αεροπορική σύνδεση της Πάτρας με τη Θεσσαλονίκη, μέσω Αράξου μετρά αντίστροφα με την 15 Ιουνίου να θεωρείται ημερομηνία σταθμός για τις αερομεταφορές στην περιοχή σε ότι αφορά στις εσωτερικές πτήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του patrisnews.com, η Astra με την ουσιαστική έναρξη της θερινής περιόδου θα κάνει το πρώτο της δρομολόγιο σκοπεύοντας να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στις συγκοινωνίες εγκαινιάζοντας μια γραμμή η οποία αποδεδειγμένα μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από κερδοφόρα αρκεί να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Η τιμή του εισιτηρίου θα ξεκινά από 39 ευρώ γεγονός που αυτομάτως καθιστά τη γραμμή κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική σε σχέση με άλλους τρόπους μετακίνησης με προορισμό από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο.

Στόχος της εταιρείας είναι ιδιαίτερα κατά την χειμερινή περίοδο – όπου σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη οι κοινότητες των Πατρινών και Θεσσαλονικέων αριθμούς αρκετές χιλιάδες (φοιτητές, σπουδαστές, στρατευμένοι, ένστολοι) – να υπάρχουν δρομολόγια σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα κατά τη θερινή περίοδο η λειτουργία της γραμμής αποσκοπεί να παίξει και ρόλο ενδιάμεσης μετακίνησης τουριστών από τη Βόρειο και νοτιοδυτική Ελλάδα αντίστοιχα προς τα νησιά του Ιονίου αλλά και προς τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μητσο
Αλλαγές στην οπλοκατοχή μετά το μακελειό στα Βορίζια – Ανακοινώσεις Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός ετοιμάζει νέες πρωτοβουλίες για αυστηρότερο έλεγχο στην κατοχή και χορήγηση όπλων
Αλλαγές στην οπλοκατοχή μετά το μακελειό στα Βορίζια – Ανακοινώσεις Μητσοτάκη
συντάξεις
Ανάσα για 2,6 εκατ. συνταξιούχους: Τέσσερα μέτρα στήριξης με 1,3 δισ. ευρώ ως το τέλος του έτους
Χρηματικό βοήθημα, επιστροφή ενοικίου, αυξήσεις συντάξεων και φοροελαφρύνσεις
Ανάσα για 2,6 εκατ. συνταξιούχους: Τέσσερα μέτρα στήριξης με 1,3 δισ. ευρώ ως το τέλος του έτους