Thumbnail
Συντάκτης: Νίκος Κλόκας

Είναι πολλές οι φορές που διάφορα πράγματα που ακούγονται στο τηλεοπτικό γυαλί, ακόμα και από υποτίθεται σοβαρούς ανθρώπους, έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Δυστυχώς για τους αποδέκτες, είτε πρόκειται για «διάσημους», είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ένα από αυτά, έλαβε τη χειρότερή του τροπή, καθώς η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία, καθώς παρουσίασε καρδιακά προβλήματα. Η μητέρα του ηθοποιού δυστυχώς κατέληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ωστόσο η «υπόθεση» είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος στην τελευταία του εκπομπή.

Όπως είπε, η μητέρα του άκουσε τον Άδωνι Γεωργιάδη (τον «παπαρολόγο» όπως τον αποκάλεσε) να λέει από τις τηλεοπτικές εκπομπές που εμφανίζεται μανιωδώς πως αφού είδε το DVD του Χαϊκάλη (σ.σ. εκείνο με την απόπειρα δωροδοκίας του από τον Αποστολόπουλο), θα μπει φυλακή για 20 χρόνια. Αποτέλεσμα της ακρόασης των όσων έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου να ανεβάσει πίεση και να ξεκινήσει ένας κύκλος προβλημάτων, που κατέληξε σε έμφραγμα, το οποίο όπως είπε ο κ. Λαζόπουλος την οδήγησε στο χειρουργείο.

Μάλιστα, ο ηθοποιός «ευχαρίστησε» τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας γιατί όπως είπε στο τελευταίο Αλ Τσαντίρι, το έμφραγμα σημειώθηκε την ώρα που η μητέρα του είχε εισαχθεί ήδη στο νοσοκομείο, καθώς αν ήταν στο σπίτι της στη Λάρισα τα πράγματα θα ήταν δύσκολα.

Μετά την τραγική, δυστυχώς, κατάληξη της υπόθεσης, γίνεται ακόμα πιο σαφές ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα όσα λένε αυτοί που εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης και να μετριάζουν τους σκοπούς που θέλουν να εξυπηρετήσουν, όταν μπορεί να προκληθεί πρόβλημα. Διότι ο Άδωνις τις ημέρες εκείνες, επιχειρούσε με κάθε τρόπο να διασώσει την τιμή της Νέας Δημοκρατίας και να «τιμωρήσει» όποιον του ασκεί -διαχρονικά- κριτική. 
Μένει να φανεί αν άξιζε τη «συγνώμη» ο Άδωνις...

Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί στην Ισλανδία
Καινοτόμοι Έλληνες εκπαιδευτικοί στη χώρα του Πάγου και της Φωτιάς!
Συμμετείχαν σε Διακρατικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα στην Ισλανδία για την Υπαίθρια και την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, στο πλαίσιο του προγράμματος...
Καινοτόμοι Έλληνες εκπαιδευτικοί στη χώρα του Πάγου και της Φωτιάς!