Thumbnail
Ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων

Διευκρινήσεις έδωσε με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, σχετικά με την παγίδα στην οποία έχουν πέσει χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στην εφαρμογή του Taxis για να δουν τα τέλη κυκλοφορίας που θα πρέπει να πληρώσουν.

Στα ειδοποιητήρια που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο υπάρχει μια παγίδα για όσους έχουν δηλωμένο ένα όχημα (συνήθως σύζυγοι) με ποσοστό 50%.

Τι απαντάει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

«Αναφορικά με τα έντυπα Τελών Κυκλοφορίας 2015 σας ενημερώνουμε ότι, στις περιπτώσεις συνιδιοκτησίας αυτοκινήτων οχημάτων και μοτοσυκλετών δημιουργούνται ειδοποιητήρια πληρωμής τελών κυκλοφορίας, για τον Α.Φ.Μ. κάθε συνιδιοκτήτη, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ανάκτηση μέσω διαδικτύου και η πληρωμή τους από αυτόν που το επιθυμεί.

Δηλαδή τα τέλη κυκλοφορίας καταβάλλονται μόνο από τον έναν συνιδιοκτήτη και τούτο διότι, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις που ισχύουν, τα τέλη κυκλοφορίας είναι αδιαίρετα.

Επισημαίνεται ότι, τα τελευταία τρία χρόνια δημιουργούνται ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια για κάθε συνιδιοκτήτη ξεχωριστά, κάτι που ήταν ζητούμενο εδώ και πολλά χρόνια όταν η αποστολή τους γίνονταν ταχυδρομικά».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βουνό
Το ελληνικό «δέντρο-φάρμακο» στη μάχη κατά του καρκίνου
Οι πληθυσμοί αυτοί αποτελούν μια ανεκτίμητη φυσική πηγή ουσιών, οι οποίες αξιοποιούνται ήδη για την παραγωγή ευρέως γνωστών αντικαρκινικών σκευασμάτων
Το ελληνικό «δέντρο-φάρμακο» στη μάχη κατά του καρκίνου
μητροπουλος
Αλέξης Μητρόπουλος: Αίτημα για έκτακτο επίδομα Πάσχα 300 ευρώ και νέα αύξηση 3% στις συντάξεις
Σε απόγνωση οι χαμηλοσυνταξιούχοι: Το 54% ζει με λιγότερα από 940 ευρώ τον μήνα
Αλέξης Μητρόπουλος: Αίτημα για έκτακτο επίδομα Πάσχα 300 ευρώ και νέα αύξηση 3% στις συντάξεις
egkefalos
Γιατί ο εγκέφαλος ξεχνάει κάποια πράγματα τόσο γρήγορα;
Για να διατηρήσει την αποδοτικότητά του και να μην καταρρεύσει υπό το βάρος των δεδομένων, αναγκάζεται να προβαίνει σε συνεχή εκκαθάριση άχρηστων...
Γιατί ο εγκέφαλος ξεχνάει κάποια πράγματα τόσο γρήγορα;