Είναι σκληρό για κάποιους να δεχτούν την σκληρή πραγματικότητα και το πόσο έχει επηρεάσει η αλλαγή του περιβάλλοντος την γεωφυσιολογία των ακτών των ΗΠΑ, και ειδικά της Λουιζιάνα.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Εταιρεία η πολιτεία της Λουιζιάνα έχασε πάνω από 1.900 τετραγωνικά μίλια εδάφους μεταξύ των ετών 1932 έως το 2000, έκταση ίση με ολόκληρη την πολιτεία του Delaware.
Η Λουιζιάνα βυθίζεται μέρα με την ημέρα στον Κόλπο του Μεξικού με την εξαφάνισή της να είναι θέμα χρόνου και με τις αρχές να είναι αδύνατο να αντιδράσουν.
Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου χάνεται κάθε ώρα στην Λουιζιάνα με τον Bob Marshall, δημοσιογράφο της New Orleans, με βραβείο Pulitzer, να σημειώνει πως η πολιτεία βουλιάζει πιο γρήγορα από οποιαδήποτε περιοχή του πλανήτη.
Συνήθως η πολιτεία της Λουιζιάνα εμφανίζεται στους αμερικανικούς χάρτες να έχει το χαρακτηριστικό σχήμα μπότας, όμως στην πραγματικότητα αυτό το σχήμα δεν υπάρχει.
Δείτε πως είναι η πολιτεία στην πραγματικότητα:

Πηγή: newmoney.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ