Thumbnail
Σειρά από ειδοποιητήρια και κατασχέσεις πρόκειται να σταλούν τις επόμενες ημέρες....
«Βροχή» ειδοποιητηρίων και κατασχέσεων σε οφειλέτες του Δημοσίου
Σειρά από ειδοποιητήρια και κατασχέσεις πρόκειται να στείλουν τις επόμενες ημέρες τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών. Περιθώριο 20 ημερών σε 94.548 οφειλέτες πριν ξεκινήσουν οι κατασχέσεις.
Από τις εφορίες έχουν ξεκινήσει διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης σε 2.293 οφειλέτες που βγήκαν εκτός ρυθμίσεων και αναζητούνται 78,6 εκατ. ευρώ μέσω κατασχέσεων κινητών και ακινήτων.
 
Στόχος είναι να έχουν εισπραχθεί έως το τέλος του έτους τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ από τις παλιές οφειλές και τουλάχιστον το 25% των νέων χρεών.
 
Από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών έχουν σταλεί προσκλητήρια για ρύθμιση σε 64.267 οφειλέτες αλλά και ειδοποιητήρια σε 94.548 οφειλέτες, οι οποίοι έχουν περιθώριο 20 ημερών πριν ξεκινήσουν οι κατασχέσεις. Στόχος είναι να εισπραχθεί 1,448 δισ. ευρώ.
 
Τα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών σκληραίνουν τη στάση τους προσπαθώντας να πιέσουν τους οφειλέτες του Δημοσίου να ρυθμίσουν τα χρέη τους.
 
 
 
ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα