Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με φίδι 2 μέτρων σε Γυμνάσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το ερπετό μεταφέρθηκε στο Ζωολογικό Κήπο

Ένα φίδι (λαφιάτης) μήκους δύο μέτρων βρέθηκε μέσα σε μικρό πλαστικό φρεάτιο συστήματος άρδευσης, στο χώρο στάθμευσης του 7ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης που βρίσκεται πίσω από τους Κήπους του Πασά, κοντά στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Το φίδι είχαν δει κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ενημέρωσαν τη διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να απομακρυνθεί πριν την έλευση των μαθητών.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας - Θράκης, Ιωάννη Ρετζέπη και το φίδι πιάστηκε από τον Αθανάσιο Βόσβολη, υπάλληλο του δήμου Θεσσαλονίκης που εργάζεται στο ζωολογικό κήπο και είναι ειδικευμένος στα ερπετά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερπετό  μεταφέρθηκε στο Ζωολογικό κήπο.

ΠΗΓΗ: avatonpress.gr/

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία