Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Τελευταία ημέρα ενστάσεων
Πώς κάνετε ένσταση και τι ώρα κλείνει η πλατφόρμα

Απόψε το βράδυ στις 23:59 σταματάνε οι υποβολές ενστάσεων για τα αποτελέσματα του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός» για συνταξιούχους του e- ΕΦΚΑ. Η ένσταση γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinonikou-tourismou-gia-suntaxioukhous-eephka-proen-oaee

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: Αρχική / Εργασία και ασφάλιση / Αποζημιώσεις και παροχές / Προγράμματα κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους e-ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ)

Οι ενστάσεις θα εξετάζονται από το Δ.Σ. της ΔΥΠΑ και οι επικαιροποιημένοι πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων θα αναρτώνται στην παραπάνω διεύθυνση.

Η διαδικασία συμμετοχής γίνεται με τη χρήση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού, που είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά.

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο, καταβάλλοντας μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Ειδικά για καταλύματα στις νήσους Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στον νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις και στα καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της νήσου Σάμου έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

Στο πρόγραμμα ισχύουν αυξημένες τιμές επιδότησης, οι οποίες αφορούν σε όλες τις κατηγορίες καταλυμάτων, ώστε να καλυφθεί το αυξημένο κόστος και να εξασφαλιστεί μεγάλη συμμετοχή.

Επιπλέον, για το μήνα αιχμής Αύγουστο προβλέπεται αύξηση της επιδότησης κατά 20%, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων τη συγκεκριμένη περίοδο. Η  αύξηση θα ισχύει για όλο το χρόνο για τα καταλύματα της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παύλος Μαρινάκης
«Καρφί» Μαρινάκη για Eurovision: «Αν υπήρχε διαγωνισμός υποκρισίας, θα παίρναμε 12άρι!»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί την «ιδεοληπτική αντιπολίτευση» και υπερασπίζεται τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό τραγουδιού
«Καρφί» Μαρινάκη για Eurovision: «Αν υπήρχε διαγωνισμός υποκρισίας, θα παίρναμε 12άρι!»
Λιακούλη, Κωνσταντοπούλου
Λιακούλη κατά Κωνσταντοπούλου: «Υπάλληλοι φεύγουν κλαίγοντας, δεν αντέχω τα ντεσιμπέλ!»
Νέο... σίριαλ στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής: «Με έπιασε υπάλληλος της Βουλής κλαίγοντας και μου είπε ότι φεύγει γιατί δεν αντέχει άλλο»
Λιακούλη κατά Κωνσταντοπούλου: «Υπάλληλοι φεύγουν κλαίγοντας, δεν αντέχω τα ντεσιμπέλ!»
Μαράσλειο
Συναγερμός στο Μαράσλειο: Μετά τους σοβάδες, τώρα πέφτουν λάμπες στα κεφάλια μαθητών (Εικόνες)
Ο λαμπτήρας φθορίου κατέρρευσε ακριβώς πάνω στα θρανία που κάθονται οι μαθητές - «Έτσι θα πορευτούμε; Ποντάροντας στην τύχη μας;»
Συναγερμός στο Μαράσλειο: Μετά τους σοβάδες, τώρα πέφτουν λάμπες στα κεφάλια μαθητών (Εικόνες)