Νέες προσλήψεις ΕΠΟΠ και ΟΒΑ στον Ελληνικό Στρατό - Νέα μεγάλη προκήρυξη για το 2022

Νέες 15.000 προσλήψεις στην πενταετία στον Ελληνικό στρατό ανακοινώθηκαν από το βήμα της Βουλής από τον ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλο ο οποίος τόνισε πως στο 2022 θα βγει προκήρυξη για προσλήψεις 1.600 ΕΠΟΠ και 1.000 ΟΒΑ.

Θυμίζουμε πως το 2021 είχαν πραγματοποιηθεί προσλήψεις μέσω ακόμα μίας προκήρυξης "μαμουθ"

Σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr η προκήρυξη θα αναρτηθεί εκτός απροόπτου τον Απρίλιο

Συγκεκριμένα ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι το 2022 θα προσληφθούν 1.600 ΕΠΟΠ και 1.000 ΟΒΑ.

Αναλυτικά ανέφερε:

Το 2021 ήταν η χρονιά που το νέο δυναμικό, δηλαδή Επαγγελματίες Οπλίτες και Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης, εντάχθηκε στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Το 2022 η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέσω της πρόβλεψης για πρόσληψη επιπλέον 1.600 ΕΠΟΠ και 1.000 Oπλιτών Bραχείας Aνακατάταξης.

Επιπρόσθετα, για το 2022 ο αριθμός των εισακτέων στις Στρατιωτικές σχολές, στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων (Σχολή Ευελπίδων, Σχολή Ικάρων, Σχολή Ναυτικών Δοκίμων), αναμένεται να διατηρηθεί στο αυξημένο επίπεδο των 1.335 σπουδαστών έναντι του αντιστοίχου αριθμού των 819 που εισέρχονταν στις παραγωγικές σχολές μέχρι το 2020." τόνισε ο  ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος

"Απώτερος σκοπός η επίτευξη του στόχου που είχαμε θέσει για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 15.000 άτομα σε ορίζοντα πενταετίας.

Συμβάλλοντας έτσι τόσο στην ηλικιακή ανανέωση όσο και στην ποιοτική αναβάθμιση του στελεχιακού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ενσωματώνοντας αυτές τις προβλέψεις στον Προϋπολογισμό του επόμενου οικονομικού έτους, γιατί και οι αριθμοί σε αυτή τη συζήτηση έχουν σημασία, οι πιστώσεις για αποδοχές παρουσιάζουν αύξηση κατά 2,07% ή κατά απόλυτα νούμερα κατά 50,6 εκατομμύρια σε σχέση με το 2021, διαμορφούμενες στο ύψος των 2,5 δισ. περίπου.” σημείωσε.

Χρειάζεται η προκήρυξη Αγγλικά;

Για την προκήρυξη χρειάζεται η Πιστοποίηση Αγγλικών γιατί σύμφωνα και με την προηγούμενη προκήρυξη δίνει 150 μόρια! Τα μόρια αυτά απογειώνουν τις πιθανότητες πρόσληψης

Υπάρχει στην Ελλάδα μία Πιστοποίηση Αγγλικών που είναι κατάλληλη για ενήλικες που δεν έχουν τριβή με τα  Αγγλικά και βιάζονται να πάρουν το "Lower" ή το "Proficiency" για να το καταθέσουν σε μία προκήρυξη

Αυτή η Πιστοποίηση που είναι online και είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ την προσφέρει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn και μπορείτε να την πάρετε όποτε θέλετε εσείς έυκολα, έως και μέσα σε 3 ημέρες και μάλιστα από το σπίτι σας.

Δείτε εδώ

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτές είναι οι πρώτες 227 ειδικότητες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμός ΑΣΕΠ

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Δημιουργία Μητρώο ΑΣΕΠ και Κατάθεση αίτησης μόνο με 30 ευρω μέσω του proson.gr

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα