Ομιλία του Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ στη ΔΕΘ
«Συγγραφή και παρουσίαση επιστημονικής εργασίας: τι κάνω και πως» ο τίτλος της ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:15  στην Αίθουσα Akademia στο Περίπτερο 14 στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πώς ξεκινάμε να αναζητούμε πηγές; Βιβλιογραφία, ερευνητικά ερωτήματα και πως δομούμε το λόγο. Τέτοια ερωτήματα αλλά και πολλά άλλα θα συζητηθούν στην Θεσσαλονίκη. Αναζητήσεις και απορίες φοιτητών όχι μόνο αυτών που σπουδάζουν εξ αποστάσεως αλλά και σε συμβατικά πανεπιστήμια. Σας περιμένουμε να λύσουμε τις απορίες σας για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Αντώνης Λιοναράκης, θα βρίσκεται στην Έκθεση ώστε να πραγματοποιήσει ομιλία – συζήτηση για το θέμα της Συγγραφής και Παρουσίασης Επιστημονικής Εργασίας, ένα θέμα που απασχολεί πολλούς φοιτητές τόσο προπτυχιακούς όσο και μεταπτυχιακούς. Ταυτόχρονα θα γίνει και σύντομη παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Η 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, και το περίπτερο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου βρίσκεται στη Θέση 22 (stand 22), στο Περίπτερο AKADEMIA 14 της 84ης Δ.Ε.Θ.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα εδώ.

best of network

σχετικά άρθρα