Υπουργικό Συμβούλιο: Στις 11:00 η συνεδρίαση για τις προτεραιότητες έως το τέλος της βουλευτικής περιόδου

Υπουργείο Παιδείας 0

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα συνεντεύξεων για τις θέσεις Διευθυντών ΠΕΠΑΛ Αμαλιάδας και Ξάνθης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στις 28 Αυγούστου οι συνεντεύξεις υποψηφίων για νέους Διευθυντές ΠΕΠΑΛ

Το Συμβούλιο Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων (ΣΥ.Π.ΕΠΑ.Λ.) γνωστοποίησε την έναρξη της διαδικασίας συνεντεύξεων για την κάλυψη των κενών θέσεων Διευθυντών/τριών στα Π.ΕΠΑ.Λ. Αμαλιάδας και Ξάνθης.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025 στην αίθουσα «Ιωάννης Παντής» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στον 3ο όροφο του κτιρίου.

Η επιλογή νέων διευθυντικών στελεχών αποτελεί ένα κομβικό βήμα για την εύρυθμη λειτουργία των Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς οι θέσεις αυτές συνδέονται με την ενίσχυση της ποιότητας στην εκπαίδευση και την οργάνωση του σχολικού έργου.

Το Συμβούλιο έχει την ευθύνη για τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στη διαδικασία επιλογής, διασφαλίζοντας ότι οι θέσεις θα καλυφθούν από τα πλέον κατάλληλα στελέχη της εκπαίδευσης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δωρεάν 4 σεμινάρια για εκπαιδευτικούς με στήριξη της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας

Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Πέφτουν οι σοβάδες, διώκονται οι δάσκαλοι: Στο Πόρτο Ράφτη η ευθύνη βρίσκει τον εύκολο στόχο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

υπουργείο παιδείας