Έναρξη του απεργιακού ταμείου για κλιμάκωση των αγώνων
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνά, θα ενεργοποιήσει το απεργιακό ταμείο για τα μέλη του, ώστε να μην εγκαταλείψουν τον αγώνα για τα σχολεία και την αξιολόγηση

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Αθηνά», με σχετική του ανακοίνωση, πληροφορεί τα μέλη του, ότι θα ενεργοποιήσει το απεργιακό ταμείο, ώστε να συμμετέχουν όλοι στις απεργίες και στους αγώνες εκπαιδευτικών.

Επιπλέον, αναφέρει χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες του απεργιακού ταμείου και τι αυτό θα προσφέρει στα μέλη του. Ενώ παράλληλα, καλεί του εκπαιδευτικούς να συσπειρώσουν τον αγώνα και όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Αθηνά, με απόφασή του ενεργοποιεί το απεργιακό ταμείο του συλλόγου για να στηρίξει τη συνέχιση και κλιμάκωση του μεγαλειώδους αγώνα απέναντι στο καθεστώς και τις πολιτικές της κοινωνικής λεηλασίας, της εγκατάλειψης και ιδιωτικοποίησης όλων των δημόσιων αγαθών, της διάλυσης του δημόσιου σχολείου και της αξιολόγησης, που απειλεί και ναρκοθετεί το μέλλον κάθε εκπαιδευτικού, κάθε εργαζόμενου, κάθε πολίτη.

Ανακοινώνει ότι για τη στήριξη των απεργών-μελών του και σύμφωνα με τις δυνατότητες του:

• Θα καλύψει από το απεργιακό ταμείο, για κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα που συμπληρώνει τρεις μέρες απεργία μέσα στο 2023 και μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, τις περικομμένες αποδοχές της μίας ημέρας.

• Θα καλύψει εξ' ολοκλήρου από το απεργιακό ταμείο τις περικομμένες αποδοχές από τη συμμετοχή των συναδέλφων στις στάσεις εργασίας για τη ματαίωση της αξιολόγησης στην τάξη, από τους συμβούλους-επιθεωρητές.

• Μετά την ανακοίνωση και των ορισμό των σχολικών μονάδων για τις εξετάσεις PISA, o σύλλογος θα εξετάσει και τη δυνατότητα κάλυψης από το απεργιακό ταμείο μέρους των περικομμένων αποδοχών από τη συμμετοχή των συναδέλφων στις στάσεις εργασίας για τη ματαίωσή τους.

• Ενημερώνει πως με νεότερη ανακοίνωση θα καθοριστεί ο τρόπος καταβολής του ποσού που αντιστοιχεί σε κάθε συνάδελφο-ισσα, όπως και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Καλεί όλους τους συναδέλφους σε συσπείρωση γύρω από το Σύλλογο για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τον αγωνιστικό του προσανατολισμό, ώστε με ενότητα και αλληλεγγύη να συνεχίσουμε τη μάχη μέχρι τη νίκη.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πως να χάσετε λίπος από την κοιλιά: Μια γρήγορη και αποτελεσματική δίαιτα και προπαντός υγιεινή

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα