Έναρξη του απεργιακού ταμείου για κλιμάκωση των αγώνων
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνά, θα ενεργοποιήσει το απεργιακό ταμείο για τα μέλη του, ώστε να μην εγκαταλείψουν τον αγώνα για τα σχολεία και την αξιολόγηση

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Αθηνά», με σχετική του ανακοίνωση, πληροφορεί τα μέλη του, ότι θα ενεργοποιήσει το απεργιακό ταμείο, ώστε να συμμετέχουν όλοι στις απεργίες και στους αγώνες εκπαιδευτικών.

Επιπλέον, αναφέρει χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες του απεργιακού ταμείου και τι αυτό θα προσφέρει στα μέλη του. Ενώ παράλληλα, καλεί του εκπαιδευτικούς να συσπειρώσουν τον αγώνα και όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Αθηνά, με απόφασή του ενεργοποιεί το απεργιακό ταμείο του συλλόγου για να στηρίξει τη συνέχιση και κλιμάκωση του μεγαλειώδους αγώνα απέναντι στο καθεστώς και τις πολιτικές της κοινωνικής λεηλασίας, της εγκατάλειψης και ιδιωτικοποίησης όλων των δημόσιων αγαθών, της διάλυσης του δημόσιου σχολείου και της αξιολόγησης, που απειλεί και ναρκοθετεί το μέλλον κάθε εκπαιδευτικού, κάθε εργαζόμενου, κάθε πολίτη.

Ανακοινώνει ότι για τη στήριξη των απεργών-μελών του και σύμφωνα με τις δυνατότητες του:

• Θα καλύψει από το απεργιακό ταμείο, για κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα που συμπληρώνει τρεις μέρες απεργία μέσα στο 2023 και μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, τις περικομμένες αποδοχές της μίας ημέρας.

• Θα καλύψει εξ' ολοκλήρου από το απεργιακό ταμείο τις περικομμένες αποδοχές από τη συμμετοχή των συναδέλφων στις στάσεις εργασίας για τη ματαίωση της αξιολόγησης στην τάξη, από τους συμβούλους-επιθεωρητές.

• Μετά την ανακοίνωση και των ορισμό των σχολικών μονάδων για τις εξετάσεις PISA, o σύλλογος θα εξετάσει και τη δυνατότητα κάλυψης από το απεργιακό ταμείο μέρους των περικομμένων αποδοχών από τη συμμετοχή των συναδέλφων στις στάσεις εργασίας για τη ματαίωσή τους.

• Ενημερώνει πως με νεότερη ανακοίνωση θα καθοριστεί ο τρόπος καταβολής του ποσού που αντιστοιχεί σε κάθε συνάδελφο-ισσα, όπως και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Καλεί όλους τους συναδέλφους σε συσπείρωση γύρω από το Σύλλογο για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τον αγωνιστικό του προσανατολισμό, ώστε με ενότητα και αλληλεγγύη να συνεχίσουμε τη μάχη μέχρι τη νίκη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λουκετο σε σολειο
Γονείς: Όχι στο κλείσμο του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης
Οι γονείς τη  Δευτέρα 22/4/2024, θα παραστούν έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στις 4.00 μ.μ. ενώ ο Σύλλογος θα οργανώσει παράσταση διαμαρτυρίας και...
Γονείς: Όχι στο κλείσμο του 89ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης