ΑΠΘ

Με δημιουργική  πρωτοβουλία του φοιτητικού συλλόγου χωροταξίας ΑΠΘ δημιουργείται ο «Πολυχώρος Πολιτισμού Πολυτεχνείου», που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του με πλούσια δραστηριότητα την επόμενη εβδομάδα.

Σκοπός αυτού του χώρου είναι να δώσει δημιουργική διέξοδο σε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια, να δώσει δυνατότητα πρόσβασης στον Πολιτισμό, δυνατότητα να μοιραστεί ο καθένας τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα του, να εκφραστεί δημιουργικά και να μελετήσει. Είναι διαθέσιμος να στεγάσει δράσεις, συζητήσεις, προβολές ταινιών και πρωτοβουλίες πολιτιστικών ομάδων.

Ο φοιτητικός σύλλογος με πολύμορφες δράσεις βάζει μπροστά τα αιτήματα του για δωρεάν ενασχόληση με τον πολιτισμό και την τέχνη που σήμερα θεωρούνται πολυτέλεια και αγκαλιάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας των φοιτητών.

Καλούμε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια του Πολυτεχνείου να συμμετάσχει με τις ιδέες, το μεράκι και τη δράση του στο πρόγραμμα εργασιών διαμόρφωσης του Πολυχωρου Πολιτισμού Πολυτεχνείου (ΠΟ³) και στη μελλοντική του δραστηριότητα!

Δήλωση συμμετοχής:

ΑΠΘ
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo