Η απεργία - αποχή από μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές είναι σε ισχύ και συνεχίζεται με συντριπτικά πλειοψηφική συμμετοχή, πάνω από 70%, σύμφωνα με τον ΣΕΠΕ Αμαρουσίου

Με υψηλή συμμετοχή που υπολογίζεται σε πάνω από 70% συνεχίζεται η απεργία - αποχή από μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές στα σχολεία ευθύνης του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου.

«Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου θα συνεχίσει την ενημερωτική καμπάνια προς όλες/όλους τις/τους συναδέλφους, με ανακοινώσεις, επισκέψεις στις σχολικές μονάδες και ενημερωτικές συναντήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα για την αντίσταση στην αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας με τα ενιαία κείμενα της Δ. Ο. Ε», σημειώνεται σχετικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου:

Η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές είναι σε ισχύ και συνεχίζεται με συντριπτικά πλειοψηφική συμμετοχή! 

Πάνω από 70% η συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ των συναδέλφων – μελών του Συλλ. Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου 

Συνάδελφισσες/-οι,

Η ΑΔΕΔΥ μετά από αίτημα του Δ.Σ. της ΔΟΕ και την απόφαση του δικαστηρίου κατόπιν της αγωγής της κ. Κεραμέως κατέθεσε εξώδικο όπου κηρύσσει εκείνη την Απεργία Αποχή! «παρέχοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη συνδικαλιστική κάλυψη στους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης» 

Η Απεργία – Αποχή από τους νέους θεσμούς της ατομικής αξιολόγησης, μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές, συνεχίζεται λοιπόν κανονικά και καλύπτει όλες, όλους τις/τους συναδέλφισσες/-ους.

Τούτη την ώρα καταγράφεται από συντριπτικά πλειοψηφική έως καθολική η συμμετοχή  των σχολικών μονάδων και των συναδέλφων του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου στην απεργία – αποχή.

Συνεχίζουμε σε κάθε σχολική μονάδα τη συλλογή των υπογραφών με στόχο την καθολική συμμετοχή όλων των συναδέλφων. 

Συνεχίζουμε την απεργία – αποχή, δεν προχωράμε στον ορισμό μεντόρων και ενδοσχολικών συντονιστών, καλύπτουμε όλους τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας από το να ορίσουν και να οριστούν στους παραπάνω θεσμούς. Συνεχίζοντας την υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής που έχει αποσταλεί από τις 12/9/2022 προσθέτουμε στην υπάρχουσα δήλωση την φράση «…και εκ μέρους της ΑΔΕΔΥ από 28/9/2022..». 

Σε κάθε περίπτωση τα εκπαιδευτικά σωματεία όπως και ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου είναι σε ετοιμότητα, όταν και αν χρειαστεί, για να καλύψουν και να συνεχίσουν τον αγώνα!

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου θα συνεχίσει την ενημερωτική καμπάνια προς όλες/όλους τις/τους συναδέλφους, με ανακοινώσεις, επισκέψεις στις σχολικές μονάδες και ενημερωτικές συναντήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα για την αντίσταση στην αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας με τα ενιαία κείμενα της Δ. Ο. Ε.. 

Με συλλογική και μαζική δράση συνεχίζουμε τον αγώνα για το δημόσιο σχολείο και την εργασιακή μας αξιοπρέπεια.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Σε ποια ειδικότητα κάνουν αίτηση φιλόλογοι και μαθηματικοί

ΒΓΗΚΕ Η  προκήρυξη για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Πώς κάνετε αίτηση και πότε

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

cancer_0.jpg
Σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο: Τα επόμενα χρόνια θα είναι μια χρόνια νόσος και δεν θα σκοτώνει
«Οι συζητήσεις που έγιναν στη διάρκεια του συνεδρίου ανέδειξαν ότι η μάχη ενάντια στον καρκίνο προχωράει νικηφόρα και έχουμε πλέον στη φαρέτρα μας...
Σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο: Τα επόμενα χρόνια θα είναι μια χρόνια νόσος και δεν θα σκοτώνει