Με συμμετοχή πάνω από 70% η απεργία - αποχή από μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές στον ΣΕΠΕ Αμαρουσίου
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η απεργία - αποχή από μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές είναι σε ισχύ και συνεχίζεται με συντριπτικά πλειοψηφική συμμετοχή, πάνω από 70%, σύμφωνα με τον ΣΕΠΕ Αμαρουσίου

Με υψηλή συμμετοχή που υπολογίζεται σε πάνω από 70% συνεχίζεται η απεργία - αποχή από μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές στα σχολεία ευθύνης του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου.

«Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου θα συνεχίσει την ενημερωτική καμπάνια προς όλες/όλους τις/τους συναδέλφους, με ανακοινώσεις, επισκέψεις στις σχολικές μονάδες και ενημερωτικές συναντήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα για την αντίσταση στην αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας με τα ενιαία κείμενα της Δ. Ο. Ε», σημειώνεται σχετικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου:

Η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές είναι σε ισχύ και συνεχίζεται με συντριπτικά πλειοψηφική συμμετοχή! 

Πάνω από 70% η συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ των συναδέλφων – μελών του Συλλ. Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου 

Συνάδελφισσες/-οι,

Η ΑΔΕΔΥ μετά από αίτημα του Δ.Σ. της ΔΟΕ και την απόφαση του δικαστηρίου κατόπιν της αγωγής της κ. Κεραμέως κατέθεσε εξώδικο όπου κηρύσσει εκείνη την Απεργία Αποχή! «παρέχοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη συνδικαλιστική κάλυψη στους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης» 

Η Απεργία – Αποχή από τους νέους θεσμούς της ατομικής αξιολόγησης, μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές, συνεχίζεται λοιπόν κανονικά και καλύπτει όλες, όλους τις/τους συναδέλφισσες/-ους.

Τούτη την ώρα καταγράφεται από συντριπτικά πλειοψηφική έως καθολική η συμμετοχή  των σχολικών μονάδων και των συναδέλφων του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου στην απεργία – αποχή.

Συνεχίζουμε σε κάθε σχολική μονάδα τη συλλογή των υπογραφών με στόχο την καθολική συμμετοχή όλων των συναδέλφων. 

Συνεχίζουμε την απεργία – αποχή, δεν προχωράμε στον ορισμό μεντόρων και ενδοσχολικών συντονιστών, καλύπτουμε όλους τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας από το να ορίσουν και να οριστούν στους παραπάνω θεσμούς. Συνεχίζοντας την υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής που έχει αποσταλεί από τις 12/9/2022 προσθέτουμε στην υπάρχουσα δήλωση την φράση «…και εκ μέρους της ΑΔΕΔΥ από 28/9/2022..». 

Σε κάθε περίπτωση τα εκπαιδευτικά σωματεία όπως και ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου είναι σε ετοιμότητα, όταν και αν χρειαστεί, για να καλύψουν και να συνεχίσουν τον αγώνα!

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου θα συνεχίσει την ενημερωτική καμπάνια προς όλες/όλους τις/τους συναδέλφους, με ανακοινώσεις, επισκέψεις στις σχολικές μονάδες και ενημερωτικές συναντήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα για την αντίσταση στην αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας με τα ενιαία κείμενα της Δ. Ο. Ε.. 

Με συλλογική και μαζική δράση συνεχίζουμε τον αγώνα για το δημόσιο σχολείο και την εργασιακή μας αξιοπρέπεια.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τάξη
Οκτώ μαθητές ανά εκπαιδευτικό; Η αλήθεια πίσω από έναν αριθμό που λέει λίγα και κρύβει πολλά
Οκτώ μαθητές ανά εκπαιδευτικό; Η στατιστική που κρύβει τις τάξεις των 25 παιδιών στα σχολεία της Ελλάδας
Οκτώ μαθητές ανά εκπαιδευτικό; Η αλήθεια πίσω από έναν αριθμό που λέει λίγα και κρύβει πολλά
dieythyntis_2.jpg
Διεύθυνση εκπαίδευσης καθαίρεσε διευθυντή και μετά του κοινοποίησε παραπομπή σε πειθαρχική διαδικασία
Αντιδράσεις για την παραπομπή του σε πειθαρχικό – Στο επίκεντρο οι πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών - Αναφορά στις δικαστικές αποφάσεις
Διεύθυνση εκπαίδευσης καθαίρεσε διευθυντή και μετά του κοινοποίησε παραπομπή σε πειθαρχική διαδικασία
Νηπιαγωγείο με κάγκελα
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου
Καταγγελία Συλλόγου Εκπαιδευτικών για εργασιακό εκφοβισμό και παραβίαση δικαιωμάτων σε νηπιαγωγείο του Χαλανδρίου
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου