Μαλαματίνα αφίσα κινητοποίηση
Κάλεσμα στη συγκέντρωση των εργαζομένων στη «Μαλαματίνα» την Τρίτη από τη Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Στη συγκέντρωση αύριο, Τρίτη 6/9, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του σωματείου εργαζομένων στην εταιρία Μαλαματίνα και της ομοσπονδίας καλεί η Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους εργαζόμενους στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων, η νίκη τους θα είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά το κάλεσμα Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης:

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στην εταιρία Μαλαματίνα

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση που καλούν την Τρίτη 6/9, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του σωματείου και της ομοσπονδίας τους (Φιλίππου 43)

Το Δ.Σ. της Γ΄ ΕΛΜΕ – Θεσσαλονίκης στηρίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων της εταιρίας Μαλαματίνα που παλεύουν για την ανάκληση των 15 άδικων απολύσεων που όλοι είναι μέλη του σωματείου, την κατοχύρωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της εργοδοσίας που απολύουν τους εργαζόμενους και  προσλαμβάνουν παράλληλα στις θέσεις τους νέους εργαζόμενους και τους χρησιμοποιούν ως απεργοσπαστικό μηχανισμό για να σταματήσουν τους αγώνες τους.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στήριξης του απεργιακού αγώνα στην Μαλαματίνα την Τρίτη 6/9 στις 6.30 μ.μ. μπροστά στα γραφεία του Σωματείου και  της Ομοσπονδίας  τους (Φιλίππου 43). «Την ημέρα εκείνη το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και οι αγωνιζόμενοι απεργοί απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς όλο τον εργατόκοσμο της Θεσσαλονίκης, τα συνδικάτα, τις κοινωνικές οργανώσεις και τους αλληλέγγυους πολίτες σε συγκέντρωση".

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους εργαζόμενους στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων, η νίκη τους θα είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Μαλαματίνα αφίσα κινητοποίηση
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Γραπτός ΑΣΕΠ: Οδηγίες για να κάνετε την αίτηση εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε η κατανομή θέσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 5124 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (Πίνακας - Αιτήσεις)