Δωρεάν Διαδικτυακά Εργαστήρια Ενδυνάμωσης των Εκπαιδευτικών
Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο εργαστήριο είναι εθελοντική και δωρεάν

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Καλλίπολις» σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας διοργανώνουν διαδικτυακά εργαστήρια Ενδυνάμωσης για εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα: «Αναγνωρίζοντας δυνάμεις σε δύσκολους καιρούς».

Τα εργαστήρια έχουν στόχο να ενδυναμωθούν οι εκπαιδευτικοί στο ρόλο τους αναγνωρίζοντας δυνάμεις και αποθέματα, σε αυτή τη διαφορετική περίοδο για την ανθρωπότητα και ειδικότερα για την σχολική κοινότητα.

Τα εργαστήρια θα ολοκληρωθούν σε έναν κύκλο τεσσάρων διαδικτυακών συναντήσεων μέσω της πλατφόρμας zoom. Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων συμμετοχής που δεχθήκαμε για τα διαδικτυακά εργαστήρια αποφασίσαμε να σχηματίσουμε και δεύτερη ομάδα στην οποία υπάρχει ακόμα ένα μικρό περιθώριο συμμετοχής. Η δεύτερη ομάδα διαδικτυακών εργαστηρίων θα πραγματοποιηθεί, ημέρα Τρίτη και ώρες 5:00-7:30μμ. στις ημερομηνίες 9 & 23 Φεβρουαρίου, 9 & 23 Μαρτίου 2021.

Για την συμμετοχή στα εργαστήρια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέχρι την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πόσο θα διαρκέσει

200 ΕΥΡΩ voucher για Laptop - Tablet: ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση Αγγλικών LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μοριοδότηση στην Ειδική Αγωγή: Αυτό είναι το κορυφαίο ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του Παν.Αιγαίου

σχετικά άρθρα