«Ζητάμε παράταση των εγγραφών στα ΕΠΑΛ και τα ΓΕΛ - Όλα τα τμήματα ανοικτά για εγγραφές»
«Η παράταση των εγγραφών στα ΕΠΑΛ και στα ΓΕΛ επιβάλλεται να γίνει επειδή υπάρχουν πολύ δύσκολες συνθήκες στα σχολεία» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η παράταση των εγγραφών στα ΕΠΑΛ και στα ΓΕΛ επιβάλλεται να γίνει επειδή υπάρχουν πολύ δύσκολες συνθήκες στα σχολεία και την υπόλοιπη κοινωνία εξαιτίας του κορονοϊού και των επιπτώσεων του και παρουσιάστηκε μεγάλη δυσλειτουργία του συστήματος των εγγραφών.

Επιπλέον, που είναι και το βασικότερο επιβάλλεται από τις ουσιαστικές μορφωτικές ανάγκες όλων των μαθητών μας. Τέλος, αποτελεί μια από τις θέσεις της ΟΛΜΕ και του κλάδου ψηφισμένη στο 19ο Συνέδριο το 2019.

Ζητούμε:

  • Εγγραφές σε όλα τα τμήματα όλων των σχολείων έως 20 Σεπτέμβρη. Όχι στις συμπτύξεις τμημάτων, όχι στο κλείσιμο «ολιγομελών» τμημάτων στα ΕΠΑΛ και τα ΓΕΛ.
  • Κατάργηση του κατώτατου αριθμού μαθητών για όλα τα τμήματα και έγκριση όλων των τμημάτων που προτείνουν οι Σύλλογοι Διδασκόντων.
  • Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας οι 15 να είναι ο ανώτερος αριθμός μαθητών ανά τμήμα σε όλα τα σχολεία.

Καλούμε τις άλλες να οργανώσουμε παρεμβάσεις σε ΔΔΕ και ΠΔΕ για να κατοχυρώσουμε αυτές τις βασικές και αυτονόητες διεκδικήσεις μας.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα