Thumbnail
Αποχαιρετισμός της Α' ΕΛΜΕ Αθήνας στον Γ. Φάσσαρη

Αγαπητοί συνάδελφοι,

την Τρίτη 8/7/2019 έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφoς Γιάννης Φάσσαρης, που διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Δ.Σ της Α' ΕΛΜΕ Αθήνας (2010 έως το 2015), αντιπρόεδρος (2015- 2018) και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του σωματείου μας κατά την φετινή χρονιά με την "ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΣΥΝΕΚ".

Το Διοικητικό Συμβούλιο, σας μεταφέρει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Γιάννη, που κατά γενική ομολογία διακρινόταν για το ήπιο, συναινετικό αλλά και αγωνιστικό παρόν του στην συνδικαλιστική δράση του σωματείου μας όλα αυτά τα χρόνια.

Το τελευταίο αντίο του φίλου, συναδέλφου και συναγωνιστή Γιάννη Φάσσαρη θα γίνει στο νεκροταφείο του Ζωγράφου την Παρασκευή 12/7/2019 στις 12π.μ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: «Την είχε κουρέψει ο πατέρας της επειδή ζήτησε κομμωτήριο, δεν της έδιναν ποτέ λεφτά»
«Την είχε κουρέψει ο πατέρας της επειδή ζήτησε κομμωτήριο, δεν της έδιναν ποτέ λεφτά»: Νέες μαρτυρίες για την Λόρα
Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: «Την είχε κουρέψει ο πατέρας της επειδή ζήτησε κομμωτήριο, δεν της έδιναν ποτέ λεφτά»