Thumbnail
Συλλογος ΠΕ Σαλαμίνας

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σαλαμίνας καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόπειρα νοθείας, η οποία αποτράπηκε μετά από την άμεση παρέμβαση των μελών της εφορευτικής επιτροπής.

   Συγκεκριμένα, εκλεγμένος αντιπρόσωπος από την Ομοσπονδία των Τελωνειακών με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ, ενώ είχε ψηφίσει και το όνομά του είχε διαγραφεί από τις εκλογικές λίστες, επιχείρησε να ψηφίσει ξανά στη θέση του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, που ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, αλλά απουσίαζε από το χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας .

   Η απόπειρα αυτή, που είναι κατάπτυστη για συνδικαλιστικό στέλεχος, αποτελεί λαθροχειρία, που παραπέμπει στις χειρότερες μορφές παλαιοκομματισμού και σε πρακτικές από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος. Τραγική ειρωνεία, δύο μέρες πριν ΠΑΣΚΕ (ΔΗ.ΣΥ) και ΔΑΚΕ καταψήφισαν την αλλαγή του καταστατικού της ΑΔΕΔΥ, με την οποία προτείνονταν όλοι οι εργαζόμενοι σε σχέση εργασίας με το Δημόσιο (μόνιμοι, αορίστου χρόνου, συμβασιούχοι κ.ά.) να μπορούν να γίνονται μέλη των σωματείων με πλήρη δικαιώματα!

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

melissa.jpg
Τραγωδία στο Ναύπλιο: 46χρονος ορειβάτης κατέληξε μετά από τσίμπημα μέλισσας
Μοιραία αλλεργική αντίδραση οδήγησε σε ανακοπή – Ένας άνθρωπος της φύσης και της προσφοράς έφυγε ξαφνικά
Τραγωδία στο Ναύπλιο: 46χρονος ορειβάτης κατέληξε μετά από τσίμπημα μέλισσας