Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα Πέμπτη αίτηση για voucher

Ανακοινώσεις 0

Καταγγελία της ΕΛΜΕ Ξάνθης για την κατάργηση της μείωσης διδακτικού ωραρίου των υπευθύνων εργαστηρίων Πληροφορικής

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΕΛΜΕ Ξάνθης

Καταγγελία της ΕΛΜΕ Ξάνθης για την κατάργηση της μείωσης διδακτικού ωραρίου των υπευθύνων εργαστηρίων Πληροφορικής και Φυσικών Επιστημών

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αιφνιδίως μέσα στις διακοπές του Πάσχα και χωρίς να ζητήσει την γνώμη των επιστημονικών ενώσεων και της ΟΛΜΕ κατέθεσε και ψήφισε τροπολογία με την οποία προβλέπεται ότι για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν οριστεί υπεύθυνοι Εργαστηρίων Πληροφορικής και Φυσικών Επιστημών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δεν προβλέπεται μείωση διδακτικού ωραρίου.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη μεθόδευση με αρνητικότατες συνέπειες στη διδασκαλία των Φυσικών επιστημών και της Πληροφορικής. Η σύνδεση θεωρίας και Πράξης αποτελεί βασικό θεμέλιο κάθε μορφωτικής διαδικασίας και ως εκ τούτου η υποβάθμιση της λειτουργίας των εργαστηριών και η μετατροπή της σε "εξωδιδακτική απασχόληση" αποτελεί πλήγμα στη παρεχόμενη εκπαίδευση. 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση σε μορφή pdf

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις