Thumbnail
Οι νατοϊκοί «ξεπλένουν» τα εγκλήματα τους απέναντι στο λαό μας και τους γειτονικούς λαούς με χορηγίες στα σχολεία.

Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευση της ΕΛΜΕ Χανίων 15/11/2012

 
Οι νατοϊκοί «ξεπλένουν» τα εγκλήματα τους απέναντι στο λαό μας και τους γειτονικούς λαούς με χορηγίες στα σχολεία.
 
Δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο ότι Γερμανοί στρατιωτικοί της Νατοϊκής βάσης στο Ακρωτήρι  πρόσφεραν ενίσχυση  σε σχολικές μονάδες του νομού  μας.
 Για άλλη μια φορά  γίνεται προσπάθεια να εξωραϊστεί η ύπαρξη και λειτουργία των αμερικανονατοϊκών βάσεων στον τόπο μας. Αυτοί, που είναι υπεύθυνοι για την επιβολή της εφτάχρονης δικτατορίας και τη διχοτόμηση της Κύπρου, χρησιμοποιούν τον τόπο μας σαν ορμητήριο των δολοφονικών τους εκστρατειών  ενάντια στους γειτονικούς λαούς, που καταστρέφουν χώρες, όπως πρόσφατα τη Λιβύη και οδηγούν εκατοντάδες λαούς στην προσφυγιά και στην εξαθλίωση, που ετοιμάζονται να ανοίξουν νέες εστίες πολέμου στην περιοχή μας και να εμπλέξουν τη χώρα σ’ αυτές  δεν μπορούν να κρύψουν τα εγκλήματα τους με τις δηλώσεις συμπαράστασης και  τις «φιλανθρωπίες» τους.
  Αυτές οι ενέργειες αποτελούν προσβολή στα αντιιμπεριαλιστικά και φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας, ιδιαίτερα παραμονή της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όταν στις δυο κολόνες της πύλης δέσποζαν τα συνθήματα  «ΕΞΩ αι   ΗΠΑ» ,  «ΕΞΩ το ΝΑΤΟ» και ο χανιώτικος λαός εκφράζει μόνιμα και σταθερά  τη διάθεση του να φύγει το καρκίνωμα των βάσεων απ’ τον τόπο μας. 
Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει αυτές τις υποκριτικές ενέργειες, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι η νατοϊκή παρουσία στον τόπο μας  ακριβοπληρώνεται απ’ τον ελληνικό και καλεί τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς  να αρνηθούν αυτές τις χορηγίες. Αρνούμαστε στο όνομα  του χρέους  να διαλυθεί η δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση και οι μαθητές μας να γίνουν βορά στα χέρια των κάθε λογής χορηγών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

trapeza_7.jpg
Προσοχή! Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι για τις καταθέσεις μετρητών στην τράπεζα
Τι πρέπει να προσέχετε στις καταθέσεις μετρητών - Η εφορία δεν αρκείται σε ισχυρισμούς περί «χρημάτων στο σπίτι» χωρίς αποδείξεις
Προσοχή! Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι για τις καταθέσεις μετρητών στην τράπεζα
chatgpt texniti noimosini
Το ChatGPT δεν διασφαλίζει πλήρως την ιδιωτικότητα – Οι χρήστες πρέπει να είναι προσεκτικοί
H έλλειψη απόρρητου σημαίνει ότι αυτές οι πληροφορίες μπορούν να γίνουν διαθέσιμες σε νομικά πλαίσια
Το ChatGPT δεν διασφαλίζει πλήρως την ιδιωτικότητα – Οι χρήστες πρέπει να είναι προσεκτικοί